Μπλόκα στους κόμβους της Εγνατίας οδού έχει στήσει η αστυνομία.
Αστυνομικοί, παρακολουθούν την κυκλοφορία στους δρόμους, καθώς το ζητούμενο είναι να σταματήσει άμεσα η ανάποδη κίνηση οχημάτων στους δρόμους.
Η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει σχέδιο, το οποίο επικαιροποιείται και αναμένεται να δοθεί επιπλέον βάρος στην πρώτη γραμμή που είναι το ποτάμι.

Τα οχήματα που οδηγούν οι διακινητές, είναι σε μεγάλο αριθμό κλεμμένα οχήματα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία παρά το γεγονός ότι διασχίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα, φτάνουν στον Έβρο και φεύγουν από αυτόν, χωρίς να γίνονται συλλήψεις.

Το θέμα των λαθροδιακινητών απασχόλησε και το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, το οποία συνεδρίαση σήμερα.

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα, η διαχείριση του προσφυγικού- μεταναστευτικού ζητήματος και η επικαιροποίηση του προγράμματος πολιτικής προστασίας «ΑΙΓΙΣ».

Δείτε διακινητή να περνάει το μπλόκο της αστυνομίας στην Εγνατία οδό στο ύψος του Αρδανίου, σε βίντεο που κατέγραψε την Τρίτη 1 Αυγούστου κάτοικος του Έβρου.