Η πρώτη αποκάλυψη του thraki Νεα- Ετοιμάζει «αντεπίθεση» ο Ζαμπούκης;

Ακόμη ένας υποψήφιος που ανακοινώθηκε ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ζαμπούκη δεν θα είναι υποψήφιος μαζί του, σύμφωνα με δήλωσή του.

Μετά τον Στράτο Γρηγόραινα, ο οποίος ανακοινώθηκε, αλλά τελικά δε θα είναι υποψήφιος όπως αποκάλυψε το thraki Νεα, κάτοικος του δήμου Αλεξανδρούπολης διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δήμος για όλους πρώτα εσύ».
Πρόκειται για τον κ. Αντώνη Παντελίδη, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Επιθυμώ να διαψεύσω κατηγορηματικά την ανακοίνωση της παράταξης «Δήμος για όλους» του απερχόμενου δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννη Ζαμπούκη, που αναφέρει ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την εν λόγω παράταξη.
Πρόκειται για μια ανακριβή πληροφορία, που έχει ως σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης και αρνητικών εντυπώσεων για το πρόσωπό μου.
Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΑΡΧΗ» του κ. Σταύρου Σταυράκογλου, έχοντας σαφείς θέσεις, στόχους και προτεραιότητες για την Δήμο μας.
Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να μην παρασυρθούν από παραπληροφορίες και να εμπιστεύονται τις επίσημες πηγές ενημέρωσης.
Συνεχίζω τον αγώνα μου για την Νίψα που είναι η αγαπημένη ιδιαίτερη
πατρίδα μου, πάντα με διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες μου.

Στο μεταξύ ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thraki Νεα, ετοιμάζεται να παρουσιάσει προεκλογική κάρτα υποψηφίας με τον συνδυασμό του, η οποία τελικά θα είναι υποψήφια με τον Σταύρο Σταυράκογλου.