Δεν παλατζάρει παραμένοντας σταθερός στις αρχές και στις αξίες του. Ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Κώστας Εξακουστός, θα είναι ξανά υποψήφιος, με τον συνδυασμό που συνεργάζεται από την πρώτη στιγμή. Ο Κώστας Εξακουστός θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Έβρου με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και την Περιφερειακή Σύνθεση.

Διαβάστε το μήνυμα του Κώστα Εξακουστού.


Με αφορμή την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές είναι ευκαιρία να συστηθώ ξανά στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μου στον Έβρο.
Ονομάζομαι Κωνσταντινος Εξακουστός . Πατέρας μου ο Αναστασιος Εξακουστος και μητέρα μου η Παναγιωτα Τεπιδου-Εξακουστου.
Είμαι παντρεμένος με την Γεωργια Βογιατζη και έχουμε έναν γιο τον Αναστασιο Εξακουστό.
Γεννήθηκα στις 03.02.1984 στην Αλεξανδρουπολη, στην πόλη όπου μεγάλωσα. Πήγα Δημοτικό Σχολείο στην Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία, στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, στο 1ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης.
Το 2005 Αποφοίτησα από το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινιων Χωρών του Δημοκριτειου Πανεπιστημιου Θρακης στην Κομοτηνή, όπου είχα την τιμή να υπηρετήσω τους συμφοιτητές από τις θέσεις του Ταμία, του Αντιπροεδρου και του Προέδρου του Συλλόγου Φοιτητών «Κωνσταντινος ΙΑ Παλαιολογος».
Το 2011 Αποφοίτησα από το Τμήμα Νομικής του Δημοκριτειου Πανεπιστημίου Θρακης στην Κομοτηνή.
Το 2015 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου Σπουδές στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή.
Είμαι Δικηγόρος παρ Εφέταις
Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στον Στρατό Ξηράς την περίοδο 2006-2007, και συγκεκριμένα στο Πεζικό, ως Τυφεκιοφόρος Ασφαλείας, υπηρέτησα στο 503 Ταγμα Πεζικου στην Λεπτή Ορεστιάδας, στο 536 Μηχανοκινητο Τάγμα Πεζικού στην Αλεξανδρουπολη, στο 535 Μηχανοκινητο Τάγμα Πεζικου στις Φερες, στο 2ο Επιτελικό Γραφείο στην ΧΙΙ Μεραρχία και στον Λόχο Στρατηγείου .
Διετέλεσα Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Αλεξανδρουπολης το 2007 και Προεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αλεξανδρουπολης από το 2008 μέχρι το 2013.
Διετέλεσα Γραμματέας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών το 2007 (ELSA) στην Κομοτηνή.
Διετέλεσα Ειδικος Σύμβουλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης την περιοδο 2011-2013.
Ήμουν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλεξανδρούπολης 2006-2009, μέλος στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ 2010-2013 και μέλος της ΝΟΔΕ Έβρου με την ιδιότητα του Τομεάρχη Δικαιοσύνης την περίοδο 2013-2016
Είμαι μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών από το 2017 μέχρι και σήμερα.
Το 2014 ανταποκρίθηκα στο αυτοδιοικητικό κάλεσμα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλιδη, οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες με τίμησαν και με εξέλεξαν πρώτο με 5602 σταυρούς περιφερειακό σύμβουλο στον νικηφόρο συνδυασμό μας την Περιφερειακή Αναγέννηση στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Ο Γεώργιος Παυλιδης με τίμησε ορίζοντας με Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θρακης , Πρόεδρο στην Επιτροπή Ανάπτυξης και Πρόεδρο της Ανώνυμης Εταιρείας της Περιφέρειας της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, Μέλος στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών και Γενικό Συντονιστή των Κλιμακίων Ελέγχου και Υπαίθριου Εμπορίου.
Διετέλεσα Προεδρος στην Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Έβρου.
Την χρόνια 2007 είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής της Περιφέρειας ΑΜΘ στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και στις Διεθνείς Σχέσεις , καθώς και εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ στις διεθνείς επιτροπές που συμμετείχε η Περιφέρεια.
Στις περιφερειακές εκλογές του 2019 ανταποκρίθηκα στην πρόταση που μου έγινε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης να συμμετάσχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χριστοδούλου Τοψιδη την Περιφερειακή Σύνθεση, όπου πέτυχα την επανεκλογή μου στην τρίτη θέση με 3724 σταυρούς συμμετέχοντας ενεργά στην αντιπολίτευση.
Στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 δηλώνω παρών , θα είμαι υποψήφιος στην Περιφερειακή Σύνθεση του Χριστόδουλος Τοψίδης , γιατί πιστεύω στις ικανότητες του και στην διάθεση του για ανατροπή και αλλαγή, γιατί είναι ένας άνθρωπος δραστήριος με ηγετικές ικανότητες , γιατί θέλω να πηγαίνει ο τόπος μου μπροστά και να απολαμβάνουν οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες μου τις ίδιες ευκαιρίες , και το ίδιο βιοτικό επίπεδο με τις άλλες ευρωπαϊκές περιφέρειες , γιατί επιθυμώ και εγώ να είμαι μέρος της συνολικής προσπάθειας για την ανάπτυξη του τόπου μου.
Στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 διεκδικώ την ψήφο σας.
Κωνσταντινος Εξακουστός