Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια απ’ όταν ήθελαν να το υποβαθμίσουν. . .

Το νοσοκομείο Διδυμοτείχου είναι αυτό που πλέον σηκώνει το μεγάλο βάρος της υγειονομικής κάλυψης του Έβρου.
Το νοσοκομείο που λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις επειδή το προσωπικό του βάζει πλάτη, επειδή το προσωπικό του αγαπάει τον τόπο του, ανταποκρίνεται επάξια στην εθνική ανάγκη που έχει προκύψει λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στη Θράκη.
Στο Διδυμότειχο, νοσηλεύονται ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται επείγουσα ιατρική περίθαλψη και δεν μπορούν να την έχουν στον ΠΓΝΑ, καθώς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχει κλείσει.

Γιατροί νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό παρέχουν φροντίδα σε δύο βαριά περιστατικά ασθενών στην παθολογική κλινική, σε δύο περιστατικά στην παιδιατρική, το ένα μάλιστα παιδί νοσεί με κορονοϊό, αύριο αναλαμβάνουν να καλύψουν ασθενείς με αιμοκάθαρση, φιλοξενούν στη μαιευτική μητέρα και βρέφος που γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή τους από την Αλεξανδρούπολη, καλύπτουν κάθε ανάγκη που χρειαστεί απ’ όλο τον Έβρο και φυσικά έκτακτα περιστατικά όπου κι αν σημειωθούν στον νομό.

Το πρωί, στο νοσοκομείο, διακομίσθηκε τραυματίας τροχαίου από την περιοχή της Καβυσού. Πρόκειται για άνδρα, ο οποίος έχασε την ισορροπία του, όταν οδηγούσε το δίκυκλό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Η έκτακτη ανάγκη και κυρίως η πραγματικότητα, επιβάλλει όχι μόνο να ενισχυθεί το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αλλά να επεκταθεί. Οι υπεύθυνοι δεν χρειάζονται άλλες καταστροφικές αποδείξεις για να κατανοήσουν τον ρόλο, την αξία και την ανάγκη το βόρειο τμήμα του Έβρου να έχει συνεχώς και για πάντα αξιόμαχο, αξιοπρεπές και πλήρες νοσοκομείο για όλους και για όλα.

Αποδείξτε λοιπόν, ότι μπορείτε να διοικείτε, με όραμα και αγάπη για τον τόπο.