Παρά το γεγονός ότι έχει ασκήσει σφοδρότατη κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο Σουφλίου, παρά το γεγονός ότι έλεγε ότι θα κατέβει για δήμαρχος, παρά το ότι ήταν έτοιμος να διεκδικήσει τον δήμο Σουφλίου, τελικά ο δημαρχιακός θώκος θα καλυφθεί από άλλον.
Ο Αποστόλης Δαβής, φαίνεται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον δήμο του, αλλά σε άλλη περιφερειακή ενότητα. Ο κ. Δαβής, είναι της περιφερειακής ενότητας Τυχερού, καθώς κατάγεται από εκεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αποφάσισε να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου. Για άγνωστο λόγο, δεν θα είναι υποψήφιος στη δημοτική ενότητα Τυχερού, αλλά στη δημοτική ενότητα Ορφέα, όπως πληροφορείται το thraki Νεα, από υποψηφίους του δήμου Σουφλίου. Άλλωστε όπως λέει ο ίδιος, παίρνει από παντού ψήφους και όπου κι αν έβαζε υποψήφιος, θα εκλεγεί.
Τώρα, το πως ο δήμαρχος Σουφλίου, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Αποστόλη Δαβή δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.
Γνωρίζουμε όμως καλά, ότι ο κ. Δαβής, έχει χαρακτηρίσει τον αντιδήμαρχο Σουφλίου Δημήτρη Δαρούση “αντιδήμαρχο παντώς επιστητού” , έχει επιτεθεί στον δήμαρχο λέγοντας ότι το ΙΕΚ δεν λειτουργεί στο κτήριο της πρώην εφορίας, για τις θέσεις του για το μεταναστευτικό και πολλά ακόμη. Το πως ο δήμαρχος Σουφλίου – αν τελικά ο Δαβής είναι υποψήφιος μαζί του, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση – αποφάσισε να εντάξει στον συνδυασμό του τον Δαβή, είναι ένα ερώτημα.
Θα επανέλθουμε, καθώς οι φωτιές του δάσους σβήνουν και τις πολιτικής ανάβουν. Και ο δήμος Σουφλίου, είναι θερμός. Θερμότατος δημαρχιακός. . .