Πολλά έχουμε να δούμε ακόμη ή μάλλον πολλά είδαμε στο παρελθόν.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Τοψίδη, την ημέρα του αγιασμού προχώρησε στις «καθιερωμένες», αλλά όχι πρωτότυπες ευχές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Το διαφορετικό φέτος ήταν οι φωτιές του Έβρου και οι καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας. Κατά τα άλλα οι ευχές ήταν για τη μαθητιώσα νεολαία.

Ο υποψήφιος του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», ο οποίος είναι και καθηγητής, μαζί με τις ευχές, έβαλε και μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος πίσω από ένα μικρόφωνο. Με κάθε βεβαιότητα λέμε, ότι η φωτογραφία δεν είναι από τον φετινό αγιασμό, αλλά δεν έχουμε βεβαιότητα αν είναι από αγιασμό ή άλλη εκδήλωση. . . Πάντως στο φόντο ιερείς έχει.

Ο υποψήφιος με την παλαιά «μικροφωνική φωτογραφία», είναι ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Κώστας Βενετίδης, ο οποίος έχει εκλεγεί με την παράταξη Μέτιου, έλεγε για τον Μέτιο ότι είναι παρεάρχης, έβαλε τελικά υποψήφιος με την παράταξη Μέτιου που τον έλεγε παρεάρχη, εκλέχθηκε, έφυγε από τον Μέτιο και τώρα βάζει τον Τοψίδη.
Το μόνο που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να το γράψουμε με βεβαιότητα, είναι για το αν έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκε. Αν και δεν έχει και κάποια σημασία για εμάς, ίσως να έχει για τον επικεφαλής του συνδυασμού που πήγε τώρα, τον κ. Τοψίδη, ο οποίος επισκέφτηκε τα εδάφη καταγωγής του πρόσφατα για να κάνει προεκλογική περιοδεία.