Έχουμε ήδη προγραμματίσει και δρομολογήσει μια σειρά από έργα που θα αναμορφώσουν πλήρως την εικόνα της περιφέρειας στον Έβρο, είπε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση Κατερίνα Φωτιάδου. Η Κατερίνα Φωτιάδου, μιλώντας στον Status 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη, είπε ότι θεωρεί επίσης λάθος το γεγονός ότι δεν προχώρησε η ανακατασκευή της γέφυρας του Ερυθροποτάμου στο Διδυμότειχο, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την κατασκευή του έργου. Η κα. Φωτιάδου που εκτελεί καθήκοντα υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων στο γραφείο του περιφερειάρχη, περιέγραψε τον Χρήστο Μέτιο ως ακριβή, ακέραιο και απολύτως ειλικρινή.

Ακούστε τη συνέντευξη της Κατερίνας Φωτιάδου

Το μήνυμα της Κατερίνας Φωτιάδου για την υποψηφιότητά της.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Εβρίτες και Εβρίτισσες,
Έχοντας επίγνωση της αμεσότητας, της σημασίας, της δύναμης και δυναμικής της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης και τον επικεφαλής της, Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο, τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στο πρόσωπό μου.
Θεωρώντας την ενεργό συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση ως ένα μέσο συστηματικής εργασίας και συνεισφοράς στα κοινά και καταθέτοντας την εμπειρία και, κυρίως, την αγάπη μου για τον τόπο μας, προσβλέπω στη στήριξή σας για να ενεργήσουμε με ομοψυχία, σύνεση, συνέπεια, ανιδιοτέλεια, ανθρωποκεντρισμό και αγνό πατριωτισμό για μια ακόμα πιο ισχυρή Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για έναν ακόμα πιο ισχυρό Έβρο.