Το υπουργείο εσωτερικών δίνει νικητή των εκλογών στο δήμο Διδυμοτείχου τον Χρήστο Τοκαμάνη, όμως από το συνδυασμό του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, υποστηρίζουν ότι έχει γίνει λάθος σε μετάδοση αποτελέσματος

Μπορεί το υπουργείο εσωτερικών να δίνει πρώτο σε ψήφους και νέο δήμαρχο Διδυμοτείχου τον Χρήστο Τοκαμάνη, όμως η πλευρά του νυν δημάρχου, υποστηρίζει ότι έχει γίνει λάθος σε εκλογικό αποτέλεσμα που μετέδωσε δικαστική αντιπρόσωπος. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δικαστική αντιπρόσωπος έδωσε άλλα στοιχεία στο πρακτικό κι άλλα έστειλε μέσω του συστήματος μετάδοσης, με αποτέλεσμα ενώ εμφανίζεται νικητής ο Χρήστος Τοκαμάνης, νικητής να είναι ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Όλα αυτά αφορούν σε ένα εκλογικό τμήμα σε χωριό, όπου τα αποτελέσματα που στάθηκαν μέσω του τάμπλετ στο υπουργείο έχουν αναγραφεί ανάποδα απ’ αυτά που έχουν καταγραφεί στο πρακτικό.

Η πλευρά Χατζηγιάννογλου, υποστηρίζει ότι προηγείται με 65 ψήφους. Πάντως ακόμη το υπουργείο εσωτερικών εμφανίζει ως νικητή τον Χρήστο Τοκαμάνη.

Τα ξημερώματα, στο εκλογικό κέντρο του Χρήστου Τοκαμάνη, υπήρξαν πανηγυρισμοί, ενώ μέλη του συνδυασμού Χατζηγιάννογλου, την ίδια ώρα προχωρούσαν σε διασταυρώσεις αποτελεσμάτων.