Σε μία ανακοίνωση που θα συζητηθεί προχώρησε η τρίτη παράταξη του δήμου Ορεστιάδας «Δημοτική Επαναφορά». Η Δημοτική Επαναφορά με επικεφαλής τον Χρήστο Καζαλτζή σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «στελέχη του συνδυασμού του κυρίου Παπαδόπουλου, ξεπέρασαν κατά πολύ τον πολιτικό πολιτισμό που περιμέναμε να επιδείξουν και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα αλλάξει αν εκλεγούν«.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Επαναφοράς αναλυτικά

Η «Δημοτική Επαναφορά» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολίτες που πίστεψαν στο πρόγραμμα και το όραμά της, υποσχόμενη παράλληλα ότι θα κάνει το αντιπολιτευτικό της έργο, σεβόμενη τις αρχές και τις αξίες που τη διέπουν, πάντα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, μέσω των εκλεγμένων δημοτικών της συμβούλων.
Εμείς στη «Δημοτική Επαναφορά» γνωρίζουμε πολύ καλά, πως είναι πολιτικά ανέντιμο να προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε τους ψηφοφόρους μας προς οποιονδήποτε από τους δύο «μονομάχους» της προσεχούς Κυριακής, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα υποτιμούσαμε την κριτική τους σκέψη και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Επίσης, δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην αποχή, που υποβαθμίζει την έννοια και την αξία της δημοκρατίας.
Την παρούσα δημοτική αρχή του κυρίου Μαυρίδη και το μη έργο της το γνωρίσαμε εννέα ολόκληρα χρόνια. Οι θέσεις μας απέναντί της ήταν πάντα σαφείς, όσο και η αντιπολιτευτική κριτική που της ασκήσαμε.
Από την άλλη, οι πρακτικές και η πολεμική που βιώσαμε κατά την προεκλογική περίοδο από στελέχη του συνδυασμού του κυρίου Παπαδόπουλου, ξεπέρασαν κατά πολύ τον πολιτικό πολιτισμό που περιμέναμε να επιδείξουν και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα αλλάξει αν εκλεγούν. Δεν μπορούν κάποιοι να ευαγγελίζονται το νέο, όταν επιχειρούν να το πράξουν με υλικά και συνταγές της περασμένης τριακονταετίας.
Γι αυτό και η προτροπή μας είναι απλή:
Ανάμεσα στα δύο κακά, επιλέξτε όποιο κατά την κρίση σας είναι το λιγότερο κακό!