Ότι στηρίζει υποψηφίους, κατηγορεί τον βουλευτή Έβρου της Ελληνικής Λύσης Πάρι Παπαδάκη, ο πολιτευτής του κόμματος Μαργαρίτης Κίρκος. Ο κ. Κίρκος, υποστηρίζει ότι ο βουλευτής του κόμματός του γίνεται κολαούζος του υποψήφιου περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη κι ότι στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Σταύρο Σταυράκογλου. Η Ελληνική Λύση, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν στηρίζει υποψηφίους στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν όποιους θεωρούν καλύτερους για τον τόπο τους.

Η δήλωση του Μαργαρίτη Κίρκου.

«Είναι ντροπή για τον βουλευτή του κόμματος μου στο νομό Έβρου Πάρη Παπαδάκη, να γίνεται με δηλώσεις και ενέργειες του ίδιου και συνεργατών του… κολαούζος ενός εργολάβου του ΚΥΤ Φυλακίου και αναφέρομαι στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη που είναι ένας εκ των εργολάβων σίτισης της δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο. Όλα αυτά όταν μέσα στη Βουλή ο ίδιος ο κύριος Παπαδάκης κατήγγειλε, και πολύ σωστά έκανε, ότι κάποιοι εργολάβοι κονομάνε από τη σίτιση, την καθαριότητα και τη φύλαξη. Όλα αυτά δείχνουν υποκρισία και καιροσκοπισμό σε όλο τους το μεγαλείο. Είναι επίσης ντροπή να στηρίζει φανερά μοιράζοντας ακόμα και ψηφοδέλτια, όπως καταγγέλθηκε, την πρώτη Κυριακή των εκλογών, του γνωστού κομματικοδίαιτου και κρατικοδίαιτου στελέχους της Ν.Δ. Σταύρου Σταυράκογλου. Υπέρ μάλιστα συγκεκριμένης υποψήφιας που προέρχεται από τον χώρο του βαθέως ΠΑΣΟΚ και μάλιστα των χειρότερων εποχών του. Όλα αυτά σε μια αποθέωση παλαιοκομματισμού με την οποία καταλαβαίνει οποιοσδήποτε ότι θέλει να ανταποδώσει τα… χρωστούμενα και στους δύο για τη στήριξή τους στην εκλογή του. Αποτελεί όμως προσβολή για την «Ελληνική Λύση» ο βουλευτής της στον Έβρο να στηρίζει έναν εργολάβο που κονομάει από το ΚΥΤ Φυλακίου λαθρομεταναστών και ένα κομματικοδίαιτο στέλεχος της Ν.Δ, που και οι δύο μαζί κατά το παρελθόν «εξαφάνισαν» τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου ως Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της. Με αποτέλεσμα χιλιάδες μικρομέτοχοι του Έβρου να χάσουν τα λεφτά τους και να βρίσκονται σε απόγνωση. Δεν μπορεί ο εκλεγμένος βουλευτής Έβρου να εκθέτει με τις προσωπικές του επιλογές το κόμμα που εμείς χρόνια υπηρετούμε.
Επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει και σε προηγούμενη δήλωσή μου. Θα είναι «έγκλημα» να εκλεγούν δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο Σταύρος Σταυράκογλου και Περιφερειαρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Γιατί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και το επιβεβαιώνει το παρελθόν τους.

Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, δεν παίρνει μέρος στις εθνικές εκλογές και δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο, όπως έχει τονίσει και σε σχετική του ανακοίνωση και σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος.