Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Ξάνθης. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στην Ξάνθη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις εξαιρετικές προσφορές της διεθνούς αλυσίδας καταστημάτων με όλα τα είδη για το σπίτι από τη Δανία. Σήμερα η JYSK διαθέτει συνολικά 57 καταστήματα στην Ελλάδα ενώ το πλάνο της προβλέπει δίκτυο περισσότερων από 70 καταστημάτων στη χώρα μας.

Όμως πέρα από το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK σκοπεύει να ανακαινίσει όλα τα καταστήματα που άνοιξαν έως το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως. Το νέο concept καταστημάτων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να απολαύσουν ένα πιο μοντέρνο κατάστημα που προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η περιήγηση στους διαδρόμους γίνεται πιο άνετη και παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα, είδη ύπνου, είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων και άλλων ειδών που προάγουν το “hygge”, την περίφημη Δανέζικη στάση ζωής για ευεξία και εσωτερική γαλήνη. Το ξύλο στο νέο concept δίνει μια πιο ζεστή αίσθηση ενώ ο προσεγμένος φωτισμός αναδεικνύει τα προϊόντα στα ράφια και στα ειδικά διαμορφωμένα «δωμάτια», ανεβάζοντας επίπεδο στην συνολική αγοραστική εμπειρία.

Στα πλαίσια αυτών των ανακαινίσεων ήρθε η ώρα και για το κατάστημα της Ξάνθης να ανακαινιστεί στο νέο, πλήρως ανανεωμένο concept. Την Πέμπτη 09 Νοεμβρίου, το κατάστημα JYSK Ξάνθης περιμένει τους πελάτες του από την πόλη και όλο το νομό πλήρως ανακαινισμένο και πιο όμορφο από ποτέ, στο ίδιο σημείο, 4 χλμ. Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής. Αποκλειστικά για το κατάστημα JYSK Ξάνθης η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών που αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την ανανέωση του σπιτιού.

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

Η JYSK γιορτάζει την ανακαίνιση του καταστήματος Ξάνθης και οι πελάτες της από την πόλη αλλά και όλο το νομό έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι. Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού, χριστουγεννιάτικα, χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Με προσφορές έως και 75%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τρεις ημέρες, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK Ξάνθης είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Ανακαίνιση  JYSK Ξάνθης, 9 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί. Να είστε εκεί!