Δύο απόφοιτες του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, βράβευσε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπροστά για την Παιδεία» η Eurobank. Πρόκειται για την Βασιλική Πατσιούρα και την Αγγελική Χονδρού. Και οι δύο είναι πλέον φοιτήτριες ιατρικής. Η Αγγελική Χονδρού εισήχθη στην ιατρική Αθήνας και η Βασιλική Πατσιούρα στην ιατρική Θεσσαλονίκης. Και οι δύο κοπέλες αποφοίτησαν από το σχολείο με βαθμό 19,9. Οι δύο κοπέλες, μαζί με τους άλλους εξαιρετικούς μαθητές του σχολείου, έδωσαν τη δυνατότητα στο 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης να βραβευτεί για δεύτερη χρονιά, ως το σχολείο από το οποίο αποφοίτησαν οι δύο αριστούχες μαθήτριες με το ανώτερο άθροισμα βαθμών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για τη σχολική περίοδο 2022-2023.
Στην τελετή βράβευσης, παραβρέθηκε και ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Ηλίας Ακίδης.

Στην εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπροστά για την Παιδεία» βραβεύτηκαν 182 αριστούχοι απόφοιτοι λυκείων από τις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκαν και 12 αριστούχοι από τις περιφερειακές ενότητες Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου που φοιτούν σε πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο του προγράμματος η τράπεζα έχει βραβεύσει συνολικά 22.571 αριστούχους σε όλη την Ελλάδα.
Οι 194 αριστούχοι μαθητές, που ξεχώρισαν φέτος στις συγκεκριμένες περιφερειακές Ενότητες για τις υψηλές επιδόσεις τους στις πανελλήνιες εξετάσεις, τιμήθηκαν στις 10 Νοεμβρίου 2023, παρουσία της ανώτατης διοίκησης της Eurobank και του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.