Την παραίτησή του από γραμματέας της νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Έβρου, γνωστοποιεί ο Γιάννης Αρχοντάκης. Ο κ. Αρχοντάκης, όπως είχε αποκαλύψει το thraki Νεα, είχε παραιτηθεί από γραμματέας της νομαρχιακής στις αρχές Νοεμβρίου. Ο ίδιος, με σημερινή ανακοίνωσή του προς τα ΜΜΕ, τονίζει ότι η παραίτησή του οφείλεται σε προσωπικούς, αλλά και σε λόγους που σχετίζονται με τη λειτουργία του οργάνου. Ο κ. Αρχοντάκης, προφανώς αφήνει αιχμές για τη λειτουργία της νομαρχιακής της οποίας ήταν επικεφαλής.

Στο μεταξύ, η νομαρχιακή τις τελευταίες εβδομάδες λειτουργεί χωρίς γραμματέα, με προσωρινό επικεφαλής τον αναπληρωτή γραμματέα Χρόνη Μαραζίδη.

Η παραίτηση Αρχοντάκη στα ΜΜΕ, γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο, μετά τη συνεδρίαση της κεντρική επιτροπής του κόμματος.

 

Τι αναφέρει ο Γιάννης Αρχοντάκης

Πριν μερικές μέρες γνωστοποίησα την παραίτηση μου από τη θέση του γραμματέα νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Έβρου στα μέλη ΝΕ, τον πρόεδρο και τον Γραμματέα του κόμματος. Η απόφαση μου αυτή αφορά καθαρά και μόνο προσωπικούς λόγους που εν γένει σχετίζονται και με τη λειτουργία του οργάνου. Στην επιστολή παραίτησης μου προς τα όργανα, εξηγώ αναλυτικά τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Παραμένω μέλος της ΝΕ Έβρου, όπως αρχικά με εξέλεξαν οι φίλοι του νομού χαρίζοντας μου την πρώτη θέση. Με φάρο τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν συνεχίζουμε όλοι μαζί για μια ισχυρή Ελλάδα και ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Δηλώνω παρών σε όλους του μελλοντικούς αγώνες που έχουμε μπροστά μας για το νομό, τη χώρα και το χώρο μας.