3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ KARAKATSANIS TOURS

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ  31.12.11 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 Karakatsanis toursΕυριπίδου 69 Ορεστιάδα 25520 – 23124 25520 – 29526 & 7 (Ωράριο καταστημάτων)Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό: 25520 – 24003Ε-mail: karakatsanis.tours@gmail.com 

 


Αναχώρηση ώρα 07:30 το πρωί, διέλευση συνόρων Καστανέων, στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Συνεχίζουμε για ΚΩΝ/ΠΟΛΗ με ολιγόλεπτη ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη στην ΒΑΣΙΛΙΔΑ των πόλεων με την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ και θα καταλήξουμε στην ΘρυλικήΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (εις του Θεού Σοφία), χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥ και ΑΝΘΕΜΙΟΥ, και το παλάτι ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους αμύθητους θησαυρούς των Σουλτάνων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην πλατεία του ΤΑΞΙΜ και στον πεζόδρομο του ΠΕΡΑΝ (ΜΠΕΟΓΛΟΥ) με τα πολλά καταστήματα και τα περίφημα παραδοσιακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Προαιρετικά ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 01.01.12  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το κέντρο του Ορθόδοξου πολιτισμού το “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ”  ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αγίασμα της Μονής ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος). Περιήγηση στα ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΕΙΧΗ μέχρι την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (επίσκεψη στο Αγίασμα) και στους τάφους των Πατριαρχών. Έπειτα, θα έχουμε  προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Ξεκινάμε από την είσοδο του Κερατίου Κόλπου από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη με τα μνημεία της όσο και την πλευρά του Γαλατά με τον περίφημο Πύργο. Συνεχίζουμε δίπλα  από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο-ξενοδοχείο GIRACAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, βλέπουμε  τα δύο μεγάλα Φρούρια και την δεύτερη γέφυρα και πλησίον των Ασιατικών ακτών, περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar), τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε στον Κεράτιο Κόλπο. Θα επισκεφθούμε το περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική και χορούς της κοιλιάς. Διανυκτέρευση. 

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 02.01.12 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Θα επισκεφθούμε το περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων. Αμέσως μετά επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM για βόλτα στα καταστήματα, φαγητό ή για να περιηγηθούμε στο μεγαλύτερο Ενυδρείο της Ευρώπης. Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

 

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 160 EURO
Μονόκλινο:   200 EURO 
Παιδί από 6 έως 10 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 130 EURO 
Παιδί έως 5 ετών χωρίς κρεβάτι σε δίκλινο με τους γονείς:    80 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια στο ΤΑΞΙΜ.
  • Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό – ξεναγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων, γεύματα – δείπνα.
  • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή δεν αναφέρεται.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εκδρομές του Karakatsanis tours.