Με πτήσεις τσάρτερ θα συνδεθεί το αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, με το αεροδρόμιο Γλαύκος Κληρίδης της Λάρνακας. Η εταιρεία TUS Airways, επαναφέρει την αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Λάρνακας, ένα αίτημα που έχει κατατεθεί εδώ και χρόνια από φορείς της Θράκης, καθώς είχε δοκιμαστεί και στο παρελθόν. Σε ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρεται:
Οι συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και της ομάδας του για τη σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με τη Λάρνακα, φαίνεται ότι καρποφόρησαν πολύ νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις.
Οι δύο πρώτες πιλοτικές πτήσεις τσάρτερ Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα είναι γεγονός και κάνουν ποδαρικό στις 2 και 7 Ιανουαρίου 2024, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία TUS Airways!
Ήδη οι πτήσεις από Λάρνακα προς Αλεξανδρούπολη είναι γεμάτες ενώ υπάρχουν ελεύθερες θέσεις για όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν από την Αλεξανδρούπολη προς Λάρνακα στις 2.01 με επιστροφή στις 07.01.2024 (πληροφορίες στο 6946905046, Καμπουρλίδου Νάντια).
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με εξωστρέφεια και συστηματική δουλειά ώστε να επιτύχουμε τη διασύνδεση του τόπου μας και με άλλους διεθνείς και εσωτερικούς προορισμούς.

Ποια είναι η TUS Airways
Η TUS Airways είναι μια Κυπριακή αεροπορική εταιρεία με βάση την Κύπρο, που εκτελεί δρομολογημένες και ναυλωμένες πτήσεις, με έτος ίδρυσης το 2015. Ο στόλος της αποτελείται από Airbus A320 και οι προορισμοί της συμπεριλαμβάνουν πτήσεις από/προς Κύπρο, Ισραήλ, Ελληνικά νησιά και Κεντρική Ευρώπη.
Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε με το όραμα να παρέχει καλύτερη πρόσβαση μεταξύ της Κύπρου και των γειτονικών χωρών της Ανατολικής Μεσογείου με πρόγραμμα υψηλής συχνότητας, άνετες, οικονομικές και εναλλακτικές πτήσεις.
Ο στόλος της TUS Airways, στο παρόν στάδιο, αποτελείται από πέντε Airbus A320 με χωρητικότητα 180 θέσεων.