Λύθηκε η σχέση εργασίας ως ειδικού συνεργάτη του πρώην πρύτανη του ΔΠΘ καθηγητή ιατρικής Κωνσταντίνου Σιμόπουλου με τον δήμο Διδυμοτείχου.

Η λύση της συνεργασίας προκύπτει, καθώς έληξε η θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής και πλέον ανέλαβε νέα με τον ίδιο δήμαρχο.

Στο μεταξύ ο δήμαρχος Διδυμοτείχου αποφάσισε να διατηρήσει στη θέση τους, άλλους ειδικούς συνεργάτες. Τον Βασίλη Τουτουτζή, τη Μαρία Δρακούδη και τον Ευάγγελο Βαλκάνη.

Εκτός όμως για τον κ. Σιμόπουλο όπου σταματάει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, σταματάει να είναι και γενικός γραμματέας του δήμου Διδυμοτείχου (αυτοδίκαιη απόλυση) ο Γιώργος Σπάσης.

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου ακόμη δεν έχει ανακοινώσει ποιους θα κάνει αντιδημάρχους, ενώ δεν έχει εκλεγεί και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου. Προφανώς έχει αποφασίσει ποιον θα προσλάβει ως συνεργάτη και ποιον θα προτιμήσει για νέα γενικό γραμματέα του δήμου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη μία θέση, προορίζεται εξαιρετικά έμπειρος αυτοδιοικητικός. Τα άλλα μετά την Κυριακή, όταν εκλέξουν πρόεδρο.