Στο πλευρό της σχολικής κοινότητας του Διδυμοτείχου βρέθηκε η Motor Oil καθώς προσέφερε έναν απινιδωτή, με τον οποίο διασφαλίζεται η κάλυψη έκτακτων περιστατικών.
Ο απινιδωτής καλύπτει 3 σχολεία της πόλης. Το 1ο γυμνάσιο Διδυμοτείχου, σε ευχαριστήρια επιστολή προς την Motor Oil αναφέρει:

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και οι μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην εταιρεία Motor Oil για την ευγενική δωρεά ενός απινιδωτή, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα περιστατικά καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Από τη δωρεά αυτή θα ωφεληθούν οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί και των δύο όμορων σχολείων (2ου Γυμνασίου και ΓΕΛ Διδυμοτείχου).
Η δωρεά του απινιδωτή από την εταιρεία MOTOR OIL αποτελεί πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς και ανθρωπισμού και ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας στους συνανθρώπους μας. Αποτελεί έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Η φροντίδα της υγείας είναι καθήκον όλων μας και ευχόμαστε τέτοιου είδους πράξεις να βρουν μιμητές για το καλό όλων μας.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου

Ζουπίδης Στέφανος
(ΠΕ02)