Ο Άθλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει
Με την ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του πρώτου φετινού τρίποντου στη Σύρο και με νέο πρόσωπο στα άκρα τον 26χρονο Καναδό Ζάκ Χάτσεσον ο Άθλος ετοιμάζεται να δώσει αύριο ένα ακόμη ματς “γιορτή” στην Ορεστιάδα! Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» στις 16.30 (Live Streaming ESAP You Tube) η ομάδα της Ορεστιάδας υποδέχεται για την 12η αγωνιστική τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό με στόχο έναν ακόμη… άθλο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά το ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στην Τουρκία βρίσκονται από χθες το βράδυ στην Ορεστιάδα, όπου προπονήθηκαν απόψε και αύριο το πρωί στο κλειστό “Ν. Σαμαράς”.

Ο Άθλος, έπειτα από την επιστροφή της από την Ερμούπολη, προετοιμάστηκε κατάλληλα για αυτό το σπουδαίο ματς, που ανοίγει την αυλαία ενός νέου “μαραθώνιου” απαιτητικών εντός – εκτός έδρας αναμετρήσεων με τις 4 κορυφαίες ομάδες της κατάταξης της Volleyleague. Στόχος του Άθλου, αρχής γενομένης από το ματς με τους “ερυθρόλευκους”, είναι με τη στήριξη του κόσμου του να προσφέρει όμορφο θέαμα και να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες, αυξάνοντας τη συγκομιδή πολυτίμων φετινών πόντων.

«Ξεκινήσαμε τον Β’ γύρο με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή μας, όπου ενισχυθήκαμε σε κάποιες θέσεις» δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός Κριστιάν Τσιτιγκόι και συνέχισε: «Έχουμε καινούριο πασαδόρο, ενώ ενισχυθήκαμε και με έναν ακραίο, ο οποίος θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να «βρεθεί» με τον πασαδόρο μας και την υπόλοιπη ομάδα, να αφομοιώσει την τακτική μας, αλλά είναι επαγγελματίας αθλητής και πολύ οξυδερκής. Αρχίζει λοιπόν με τον Ολυμπιακό μία σειρά αγώνων με τις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν ξέρω αν είναι καλό η όχι, αλλά εμείς θα τα «δούμε» με καλή διάθεση και ως ένα τεστ, δείγμα της δουλειάς που έχουμε κάνει στον Ά γύρο του πρωταθλήματος αυτούς τους 5 μήνες. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο, θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και θα παλέψουμε με τη στήριξη του κόσμου μας, γιατί όχι, να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε απέναντι σε αυτές τις δυνατές ομάδες. Το ευχάριστο είναι πως τη δεδομένη περίοδο όλοι οι αθλητές είναι υγιείς και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε απλό και καλό βόλεϊ, όπως προσωπικά μ αρέσει να παίζουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να υπάρχει ομαδικότητα, να δώσουμε ό,τι μπορούμε και ποτέ δεν ξέρεις… Έχουμε λοιπόν μπροστά μας 4 ισχυρές ομάδες και μετά κάποια παιχνίδια, όπου θα πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα και τους βαθμούς που θέλουμε, ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη της Volleyleague».

Πανέτοιμος για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα “χρώματα” του Άθλου δήλωσε και ο Καναδός Ζάκ Χάτσεσον, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον εγκλιματισμό του στην ομάδα μας και περιμένει να ζήσει από κοντά τη στήριξη των φιλάθλων: “Η προσαρμογή μου στην ομάδα ήταν καταπληκτική και μου αρέσουν πολύ όλα τα παιδιά και ο προπονητής! Αυτό το περιβάλλον είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι για να είμαι επιτυχημένος! Ναι, είμαι έτοιμος για αύριο και πιστεύω ότι είναι και η ομάδα. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας πριν από τον αγώνα και περιμένω να δω τον κόσμο του Άθλου στο γήπεδο”.