Τη συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις των αγροτών εκφράζει ο σύλλογος λογιστών φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών βορείου Έβρου. Σε ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται:
Ως Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Β. Έβρου εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση μας, στον αγώνα των αγροτών, που βρίσκονται ξανά στα μπλόκα διεκδικώντας άμεσα μέτρα ανακούφισης των επιπτώσεων της ακρίβειας και προστασίας του εισοδήματός τους.
Δηλώνουμε την υποστήριξή μας στα δίκαια αιτήματα τους, καθώς ο αγώνας τους για επιβίωση είναι αγώνας όλων μας. Όπως αγώνας όλων μας ήταν και είναι η κατάργηση της νέας βαριάς φορολογίας στους επαγγελματίες αλλά και ο αγώνας φοιτητών και μαθητών, που διεκδικούν την αναβάθμιση της δημοσίας δωρεάν Ανώτατης Εκπαίδευσης για να μπορούν να σπουδάσουν με αξιοπρέπεια χωρίς να επιβαρύνουν οικονομικά τις οικογένειές τους.
Καλούμε όλους τους συλλόγους και φορείς της περιοχής, να σταθούν στο πλευρό των αγροτών, να δυναμώσουμε τη φωνή μας κόντρα στην πολιτική που θεωρεί βάρος τους μικρούς αγρότες και επαγγελματίες.