Στη σύλληψη τεσσάρων μαθητών προχώρησε η αστυνομία

Η κλοπή την οποία κατήγγειλαν μαθητές λυκείου οι οποίοι βρίσκονταν για πενθήμερη εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη μαθητών.
Όλα ξεκίνησαν, όταν μαθητές οι οποίοι βρίσκονταν για εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη κατήγγειλαν ότι είχαν πέσει θύματα κλοπής. Οι μαθητές είχαν βγει βόλτα στην πόλη κι όταν επέστρεψαν υποστήριξαν ότι τους έλλειπαν χρήματα και δύο σταυροί από τα δωμάτιά τους. Στο ξενοδοχείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα έρευνες, ενώ συνδρομή υπήρχε και από σκύλο της δίωξης ναρκωτικών. Το κλοπιμαία δεν εντοπίστηκαν, αλλά εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών για την οποία συνελήφθησαν τέσσερις μαθητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαθητές σύμφωνα με πληροφορίες είχαν παραμείνει στο ξενοδοχείο, καθώς υποστήριξαν ότι ήθελαν να δουν ποδοσφαρικό αγώνα ο οποίος μεταδίδονταν από την τηλεόραση.
Προς το παρόν κανείς δεν έχει παραδεχθεί την κλοπή, όμως οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε λήψη αποτυπωμάτων από τα δωμάτια στα οποία έμεναν μαθητές οι οποίοι κατήγγειλαν την κλοπή, στοιχεία που ίσως οδηγήσουν τελικά και στους δράστες.