Η Οργανωτική Επιτροπή των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων των Συλλόγων Τυχερού και ο Δήμος Σουφλίου, διοργανώνουν 15-18 Μαρτίου 2024, Αποκριάτικες Εκδηλώσεις, με κορυφαία την ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Πεζοπόρων Τμημάτων & Αρμάτων, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 15:00.

Η παρέλαση καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 15:00 από το ύψος του Δημοτικού Σχολείου Τυχερού με κατεύθυνση προς το κεντρικό πάρκο της πλατείας. Τα γκρουπ των συμμετεχόντων, αναμένεται να μεταδώσουν σε όλους τον ρυθμό του καρναβαλιού με κέφι και διασκέδαση.
Όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση, θα είναι υποψήφιες στον διαγωνισμό για τα παρακάτω βραβεία:
Βραβείο «Καλύτερης Αποκριάτικης Στολής»
Βραβείο «Πολυπληθέστερου group»
Βραβείο «Θετικής Ενέργειας»
Μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης θα ακολουθήσει D.J.PARTY.
Κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Φένια Δούκογλου-Δημοσιογράφος, η οποία θα υποδέχεται και θα ανακοινώνει τα καρναβαλικά τμήματα με τον μοναδικό της τρόπο.

Στην Καρναβαλική Παρέλαση μπορούν να συμμετέχουν ως οργανωμένα group: Σύλλογοι, Σωματεία, Πολιτιστικοί Φορείς, Σχολεία ή μεμονωμένα τμήματα σχολείων, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ομάδες Μαθητών, Σπουδαστών, καταστημάτων και άλλων ομάδων πρωτοβουλιών.
Η ώρα συγκέντρωσης των καρναβαλικών τμημάτων στο σημείο εκκίνησης (πλησίον του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυχερού) είναι στις 14:00.
Όλα τα καρναβαλικά τμήματα για να συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν Αίτηση Συμμετοχής και να συμφωνούν με τον Κανονισμό της Καρναβαλικής Παρέλασης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Λογαράς Σάκης τηλ. 6989140464 autosakis30@gmail.com
-Ζαπάρτας Άγγελος τηλ.6945154148 tsepeto7@hotmail.com

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
-Σύλλογος Τυχεριωτών Αλεξ/πολης (ΠΕΣΤΑ)
-Σύλλογος Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Τυχερού
-Σύλλογος Γυναικών Τυχερού
-Λέσχη Μοτοσικλετιστών (ΛΕ.ΜΟ.) Τυχερού
-Σύλλογος Γυναικών Προβατώνα
-Σύλλογος Γυναικών Θυμαριάς

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
-Δήμος Σουφλίου

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΥΧΕΡΟΥ 2024
Τα καρναβαλικά τμήματα που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να λάβουν υπόψη τα παρακάτω:
Η ομάδα να αποτελείται από 15 τουλάχιστον καρναβαλιστές.
Να έχει συγκεκριμένο θέμα αμφίεσης (παρουσίας) και να μην έχουν δηλωθεί ήδη οι τίτλοι από άλλες ομάδες.
Στο κάθε group θα πρέπει να προηγείται ευδιάκριτη πινακίδα με τον τίτλο του, η οποία θα κατασκευαστεί από το ίδιο το group.
Τα μέλη των ομάδων δεν θα επιτρέψουν φαινόμενα απρεπούς συμπεριφοράς στους συντελεστές της διοργάνωσης (υπεύθυνους ροής, επιτροπές, εθελοντές, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, φωτογράφους κλπ)
Αν μια ομάδα αποφασίσει να μην συμμετάσχει στην παρέλαση θα πρέπει μία εβδομάδα νωρίτερα να δηλώσει την ματαίωση της συμμετοχής της στη γραμματεία στους αρμόδιους των εγγραφών (Λογαράς Σάκης & Ζαπάρτας Άγγελος στοιχεία επικοινωνίας βλ.παραπάνω)
Δεν θα προβούν σε ενέργειες που μπορεί να βλάψουν την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών ή θα αλλοιώσουν την εικόνα του θεσμού και της πόλης.
Εάν κάποιοι φίλοι καρναβαλιστές δεν συμπληρώνουν τον απαραίτητο αριθμό μελών για τη δημιουργία πληρώματος, μπορούν να συνεργαστούν με άλλους καρναβαλιστές και να συνδιοργανώσουν το group και τη θεματολογία του.
Όλοι οι καρναβαλιστές πρέπει να τηρούν απαραίτητα όλους τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του καρναβαλιού και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών.
Τις αποστάσεις μεταξύ των τμημάτων, καθώς και τη σειρά της παρέλασης, θα τις ορίσουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης κατά την έναρξη.

Από την
Οργανωτική Επιτροπή
Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Τυχερού 2024