Διδακτική επίσκεψη μαθητών του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, στα πλαίσια του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού που περιλαμβάνεται στο μάθημα του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων.

Τους/τις μαθητές/τριες υποδέχθηκε και καλωσόρισε η Διοικήτρια του Τμήματος, η Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Πουρναρά Αναστασία. Ακολούθησε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος, για το επάγγελμα του αστυνομικού και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις από τον υπαστυνόμο Α΄ κ. Αθανάσογλου Μιχαήλ. Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν το μάθημα της σκοποβολής και της οδήγησης αστυνομικών μηχανών. Η άψογη φιλοξενία και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μαθητές μας τούς ενθουσίασαν και μάλιστα κάποιοι/ες δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν … τον Οκτώβριο του 2027 ως Δόκιμοι Αστυφύλακες.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου

Ζουπίδης Στέφανος
(ΠΕ02)