Επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ο οποίος συχνά πυκνά επισκέπτεται την περιοχή, θα βρεθεί στον Έβρο για θέματα του υπουργείου του.
Αυτές τις μέρες, ο ένας μετά τον άλλο υπουργοί και πολιτικοί επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη, καθώς συμμετέχουν στο 2ο East Macedonia & Thrace Forum.

Ενδεικτικά την Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκαν ή θα επισκεφτούν οι παρακάτω υπουργοί – υφυπουργοί: ο Νίκος Δένδιας, ο Χρήστος Σταϊκούρας, η Σοφία Βούλτεψη, ο Δημήτρης Καιρίδης, ο Χρήστος Τραντόπουλος, ο Κώστας Σκρέκας, ο Γιώργος Γεραπετρίδης, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Τόσοι και τόσοι ήρθαν, θα έρθει κι ο Χρυσοχοΐδης. Αν έρθει κι ο Μητσοτάκης, να κάνουμε και κανένα υπουργικό συμβούλιο στον Έβρο, να δέσει το γλυκό ή να ξαναδούμε το πόρισμα της διακομματικής για τη Θράκη. Ευκαιρία θα είναι. . .

Οι κερδισμένοι πάντως από την πλειάδα υπουργών και άλλων, είναι οι αεροπορικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια. Αυτό και να μην το αντιλαμβάνεσαι, το καταλαβαίνεις.