3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ ΜΟΝΟ 115 €

 Karakatsanis toursΕυριπίδου 69 Ορεστιάδα 25520 – 23124 25520 – 29526 & 7 (Ωράριο καταστημάτων)Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό: 25520 – 24003Ε-mail: karakatsanis.tours@gmail.com 

Αναχώρηση 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1Η ΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 27/12/2011 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 06:00 το πρωί. Στάση για καφέ καθοδόν. Διέλευση από Δράμα, Νευροκόπι, φθάνουμε στα σύνορα Εξοχής Δράμας. Μετά τον τυπικό έλεγχο, μπαίνουμε στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Περνάμε από το παλιό Νευροκόπι και άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο ΜΠΑΝΣΚΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας (Κεντρικό). Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το χιονοδρομικό κέντρο. Γεύμα ατομικά στις διάφορες παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Ελεύθερο απόγευμα για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου (πισίνα, σπα και λοιπά).Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12/2011 ΜΠΑΝΣΚΟ

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε το νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας αλπικής μορφής. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό χωριό πρόσφατα αναπτυσσόμενο που βρίσκεται στην οροσειρά Πιρίν σε υψόμετρο 925μ. και με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, το Βίχρεν στα 2.914μ. Στο πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων, μπορείτε να κάνετε SKI ή να μάθετε στις πολλές σχολές που υπάρχουν. Για τους skiers υπάρχουν πίστες όλων των βαθμίδων δυσκολίας καθώς και σύγχρονα LIFT. Για τα παιδιά υπάρχουν τρεις (3) παιδικοί σταθμοί, τρία παιδικά lift και ένας παιδότοπος carousel. Η παραδοσιακή ατμόσφαιρα του χωριού με τα πέτρινα σπίτια και τις ξυλόγλυπτες πόρτες κτισμένα σε μοναστική μορφή και τα γραφικά δρομάκια και τα ταβερνάκια με τις τοπικές λιχουδιές συνδυάζεται με τα πολυτελή ξενοδοχεία στους πρόποδες του χιονοδρομικού. Επίσης η τοποθεσία είναι ιδανική για πεζοπορία και ανάβαση σε ψηλές κορυφές όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στον καθαρό αέρα. Στο υπαίθριο παζάρι θα βρείτε ποικιλία αθλητικών ειδών και είδη ρουχισμού. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση προσφέρονται οι disco και τα club του χωριού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3Η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29/12/2011 ΜΠΑΝΣΚΟ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση απο το  ΜΠΑΝΣΚΟ για την Ελλάδα. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 115 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ.
  • Πρωινό σε ανοιχτό μπουφέ.
  • Δυο δείπνα σε μπουφέ.
  • Δωρεάν χρήση spa και πισίνας.
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Επιπλέον γεύματα και διασκεδάσεις.
  • Ποτά.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ:

Eσωτερική πισίνα. SPA CENTER. Χαμάμ. Γυμναστήριο Σάουνα Μασάζ. Τζακούζι.

Δείτε όλες τις εκδρομές του Karakatsanis tours

                                                         

             

                                                         ΕΔΩ