Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας
«Η ΕΝΩΣΗ»

α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Την έναρξη κατάρτισης συμβάσεων ηλίανθου για την καλλιεργητική περίοδο 2024, συνεργαζόμενος με την εταιρεία AGROINVEST Α.Ε.Β.Ε..

Η ελάχιστη (ανοιχτή) τιμή για τον παραγωγό ανέρχεται στα 400 ευρώ ανά τόνο για τον ενεργειακό ηλίανθο.

Η ΕΝΩΣΗ παραμένοντας σταθερά στο πλευρό του παραγωγού και αναλογιζόμενη το υψηλό κόστος παραγωγής που αντιμετωπίζει ο αγρότης σήμερα, αποδεικνύοντας εμπράκτως τον πρωταρχικό στόχο και σκοπό του Συνεταιρισμού, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του παραγωγού, ανακοινώνει ότι:
Θα πριμοδοτήσει τους αγρότες που θα προμηθευτούν τα αγροτικά εφόδια του ηλίανθου, με ταυτόχρονη παράδοση της παραγωγής τους στον Συνεταιρισμό, με έκπτωση επί της αξίας των αγροτικών εφοδίων του ηλίανθου, ισόποση με την αξία που αντιστοιχεί σε 20€ / τόνο παραδιδόμενου προϊόντος, (δηλ. 0,02€/κιλό).

Θα προβεί σε δωρεάν ασφάλιση έναντι προσωπικού ατυχήματος, όλων των παραγωγών, που θα της εμπιστευθούν την παραγωγή τους.

Θα χορηγήσει πίστωση στους σπόρους, τα φάρμακα και τα λιπάσματα (20 κιλά βασικό και 10 κιλά επιφανειακό ανά στρέμμα), σε όλους τους παραγωγούς που θα προμηθευτούν τα εφόδια τους για την καλλιέργεια των δηλωθέντων στρεμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στα Κεντρικά Γραφεία στην Ορεστιάδα, στο Τμήμα Δημητριακών (Τηλ. 2552081459, 81458, 81457), στα Πρατήρια Γεωργικών Εφοδίων και στο Υποκατάστημα Δικαίων (Τηλ. 2556031481), για την σύναψη σχετικής σύμβασης.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
«Η ΕΝΩΣΗ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ Χ. ΚΟΥΜΠΡΙΔΗΣ