Ξεκίνησαν και συνεχίζονται ηλεκτρονικά οι εγγραφές στο 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης. Οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), κατηγορία Εκπαίδευση, υποκατηγορία Εγγραφή σε σχολείο, ενότητα Αίτηση εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ή μέσω του συνδέσμου
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es
Οι διαθέσιμες θέσεις για την Α’ Γυμνασίου είναι 59 θέσεις.
Το 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Υλοποιούνται Όμιλοι αριστείας, δημιουργικότητας & καινοτομίας, ενισχυτική διδασκαλία, καινοτόμα προγράμματα, εκπαιδευτικές δράσεις και επιμορφώσεις. Επιπλέον, οι αίθουσες είναι εφοδιασμένες με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, επιδιώκεται να λειτουργούν ολιγομελή τμήματα και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, να παρέχεται αναβαθμισμένη και ποιοτική εκπαίδευση.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία πληροφορίες παρέχονται από το σχολείο στο τηλέφωνο: 2551053366, ή στο mail: mail@6gym-alexandr.evr.sch.gr καθώς και στον ιστότοπο του σχολείου.