Ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστασιος Δημοσχάκης, προχώρησε σε κοινοβουλευτική αναφορά, διαβιβάζοντας στο Υπ.Περιβάλλοντος-Ενέργειας, τις κοινές επιστολές των Υπαλλήλων Δασικών Υπηρεσιών Νομού.
Στο επίκεντρο αυτών, βρίσκεται το αίτημα τους προκειμένου να εκδοθεί νομοθετική ρύθμιση για να διασφαλιστεί η απόδοση των μισθολογικών κλιμακίων των ετών 1993-2007 & του υπολογισμού αυτών στα συντάξιμα χρόνια.
Ακολουθεί αναλυτικά η παρέμβαση:
Ο Βουλευτής Έβρου, ΑνΔημοσχάκης, καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων κοινοβουλευτική αναφορά, διαβιβάζοντας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος-Ενέργειας τρεις (3) διαδοχικές επιστολές των Υπαλλήλων Δασικών Υπηρεσιών Ν.Έβρου-Πρώην Υπαλλήλων Ελληνικής Αγροφυλακής.
Όπως αναφέρουν, παρά την ένταξή τους στον πίνακα των επιτυχόντων- διορισθέντων της ελληνικής αγροφυλακής το 1992, δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία διορισμού τους και εν τέλει το 2011 όταν και καταργήθηκε η αγροφυλακή, ενσωματώθηκαν στις Δασικές Υπηρεσίες της Χώρας.
Ζητούν ομοφώνως, να εκδοθεί ρυθμιστική διάταξη διασφαλίζοντας την απόδοση των μισθολογικών κλιμακίων των ετών 1993-2007 & του υπολογισμού αυτών στα συντάξιμα χρόνια.