Συγκινησιακό το κλίμα στη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Ορεστιάδας, καθώς συνταξιοδοτήθηκε ο γενικός διευθυντής Πολυχρόνης Τριανταφυλλίδης. Ο κ. Τριανταφυλλίδης, υπηρέτησε την επιχείρηση από τα μέσα της δεκαετίας του 80, σε μία εποχή, όπου όλες οι γραφειοκρατικές εργασίες γίνονταν. . . στο τεφτέρι. Με επιμονή, όρεξη και αγάπη για τη δουλειά του, κατάφερε να μεταμορφώσει τη ΔΕΥΑΟ, συνεργαζόμενος με εργαζόμενους, διοικήσεις, δημάρχους και πάνω απ’ όλα με τους πολίτες.

Τον κ. Τριανταφυλλίδη δημόσια ευχαριστεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας Δημήτρης Τσελεμπής, ο οποίος σε επιστολή του αναφέρει:
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Γενικό Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης για την μακροχρόνια θητεία και προσφορά του στη ΔΕΥΑΟ.
Τέσσερις δεκαετίες προσφοράς στη Δημοτική Επιχείρηση από το 1986 μέχρι σήμερα 30-04-2024, ο μακροβιότερος γενικός διευθυντής σε ΔΕΥΑ πανελλαδικά.
Ήρθε νεαρός επιστήμονας στη ΔΕΥΑΟ και φεύγει συνταξιούχος με τεράστιο έργο.
Εύχομαι στον κ. Τριανταφυλλίδη Πολυχρόνη να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάντα δίπλα στη ΔΕΥΑΟ όποτε τον χρειαστούμε.