3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Και ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ

  

Κρατήσεις απ’ όλη την Ελλάδα!

Karakatsanis tours Ευριπίδου 69 Ορεστιάδα 25520 – 23124 25520 – 29526 & 7 (Ωράριο καταστημάτων)Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό: 25520 – 24003Ε-mail: karakatsanis.tours@gmail.com 

Αναχώρηση 05 Ιανουαρίου

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 05-01-2012  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση ώρα 15:30 το μεσημέρι, διέλευση συνόρων Καστανέων, στάση στ

ο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Συνεχίζουμε για ΚΩΝ/ΠΟΛΗ με ολιγόλεπτη ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη στην ΒΑΣΙΛΙΔΑ των πόλεων με την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην πλατεία του ΤΑΞΙΜ και στον πεζόδρομο του ΠΕΡΑΝ (ΜΠΕΟΓΛΟΥ) με τα πολλά καταστήματα και τα περίφημα παραδοσιακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-01-2012  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και περιήγηση στα ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΕΙΧΗ μέχρι την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής(επίσκεψη στο Αγίασμα) και στους τάφους των Πατριαρχών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αγίασμα της Μονής ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος) και καταλήγουμε στο κέντρο του Ορθόδοξου πολιτισμού το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ παρακολούθηση της Θείας
Λειτουργίας και τον Αγιασμό των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον Κεράτιο Κόλπο. Στη συνέχεια θα έχουμε προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Ξεκινάμε από την είσοδο του Κερατίου Κόλπου από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη με τα μνημεία της όσο και την πλευρά του Γαλατά με τον περίφημο Πύργο. Συνεχίζουμε δίπλα  από τα ανάκτορα τουΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο-ξενοδοχείο GIRACAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, βλέπουμε  τα δύο μεγάλα Φρούρια και την δεύτερη γέφυρα και πλησίον των Ασιατικών ακτών, περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar), τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε στον Κεράτιο Κόλπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική και χορούς της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 07-01-2012  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, το ΜΠΛΕ

 ΤΖΑΜΙ και θα καταλήξουμε στην Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (εις του Θεού Σοφία), χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥκαι ΑΝΘΕΜΙΟΥ. Αμέσως μετά επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM για βόλτα στα καταστήματα, φαγητό ή για να περιηγηθούμε στο μεγαλύτερο Ενυδρείο της Ευρώπης. Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.   

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 150 EURO
Μονόκλινο:   200 EURO
Παιδί από 6 έως 10 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 130 EURO
Παιδί έως 5 ετών χωρίς κρεβάτι σε δίκλινο με τους γονείς:     80 EURO

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

    • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια στο ΤΑΞΙΜ.
  • Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό – ξεναγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.  

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων, γεύματα – δείπνα.
  • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή δεν αναφέρεται.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εκδρομές του Karakatsanis tours