Μιλώντας τη Δευτέρα το πρωί στον Σταύρο Αποστολίδη και στον status 94.2 ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου ανέφερε ότι ο Ερυθροπόταμος έχει να καθαριστεί από το 1982. Από κει και πέρα όμως ο Δήμαρχος απαντούσε γενικά.
Είναι δυνατόν ένας δήμαρχος να καταγγέλλει τους άλλους και ο ίδιος να μην έχει κάνει καμία ενέργεια; Ο κ. Δήμαρχος λέει ότι δεν πρόλαβε να κάνει κάποιο έγγραφο στον αρμόδιο φορέα για τον καθαρισμό του ποταμού. Επειδή όμως είναι και κάτοικος της πόλης, είναι πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, ήταν και είναι ενεργός πολίτης γνωρίζει τόσα χρόνια το τι συμβαίνει στον Έβρο και στο Διδυμότειχο. Είναι και Δήμαρχος πάνω από έναν χρόνο. Τόσα χρόνια λοιπόν δεν έκανε κάτι για το ποτάμι και τον καθαρισμό του και τώρα που είναι δήμαρχος βγήκε να πει δεν πρόλαβα κι ότι το ποτάμι δεν έχει καθαριστεί;

Και επειδή όπως λέει σωστά δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου ο καθαρισμός της κοίτης, θα μπορούσε τουλάχιστον να στείλει μία επιστολή.

Το Αθηνοκεντρικό κράτος ή το κράτος της Αθήνας ή όπως αλλιώς το ονομάσουμε θέλει ενοχλήσεις, επισημάνσεις και διεκδικήσεις.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ