1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-02-2012  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Διέλευση από τα σύνορα Ορμένιου, και συνεχίζουμε για Νόβα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. ΔιέλευσηΒουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη.  Άφιξη στοΒουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Karakatsanis tours Ευριπίδου 69 Ορεστιάδα 

25520 – 23124 25520 – 29526 & 7 (Ωράριο καταστημάτων)

Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό: 25520 – 24003

Ε-mail: karakatsanis.tours@gmail.com 

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 11-02-2012  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι τωνΒαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου,  το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο τουΠρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη ΧΕΡΕΣΤΡΑΟΥΝ, την όπεραΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ γλέντι με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 12-02-2012  (ΚΑΡΠΑΘΙΑ)

Πρωινό και αναχώρηση για  τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου PELES”, στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Πύργο του Δράκουλα, στην πόλη Μπραν και την Μεσαιωνική πόλη ΜΠΡΑΣΟΦ, όπου θα δούμε την Μαύρη Εκκλησία, την έδρα της Ελληνικής Ομογένειας, τον στενότερο δρόμο της Ρουμανίας και θα επιστρέψουμε στην πόλη Σινάϊα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.


4η ΗΜΕΡΑ:  ΔΕΥΤΕΡΑ 13-02-2012 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος σε Πολυκατάστημα για ψώνια. Συγκέντρωση και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Και μέσω Ρούσε – Βελίκο Τάρνοβο – Νόβα Ζαγόρα, με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων Ορμενίου. ΄Άφιξη στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 230 €

 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  •    Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο  του γραφείου μας.
  •     Τις διανυκτερεύσεις του προγράμματος  σε ξενοδοχεία 4 αστέρων.
  •    Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  •    Τρία δείπνα, από τα οποία το ένα με ζωντανή μουσική ποτό και φολκλορικό πρόγραμμα
  •    Τοπικό ξεναγό στην Ρουμανία.
  •    Φ.Π.Α.
  •   Αρχηγό γραφείου.
  •   Ταξιδιωτική ασφάλεια.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

    •    Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, τελεφερίκ.
    •    Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
    •    Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.