Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Έβρου, Όλγα Ρενταρή Τέντε, στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων ζήτησε από τον Πρόεδρό της Επιτροπής, κ.  Δημήτρη Κρεμαστινό,  να συγκληθεί Επιτροπή με θέμα την άμεση λειτουργία των ΚΕΠΑ, την ενίσχυση των επιτροπών πιστοποίησης αναπηρίας με ιατρικό προσωπικό για την επιτάχυνση έκδοσης πιστοποιητικού και την αποφυγή της μεγάλης ταλαιπωρίας που υφίστανται οι πολίτες.

Επίσης, η Βουλευτής τοποθετήθηκε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στο Νομοσχέδιο σχετικά με τη «  Διαχείριση και προστασία ακινήτων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Ρύθμιση εμπραγμάτων δικαιωμάτων και λοιπές διατάξεις» όπου ζήτησε και  έγινε αποδεκτό « η αντικειμενική αξία να αφορά μόνο το οικόπεδο και να είναι ποσοστιαία ανάλογα με την τοποθεσία του» . Παράλληλα, εδόθη διαβεβαίωση στη Βουλευτή ότι στην Επιτροπή πιστοποίησης των δικαιούχων που θα συσταθεί θα υπάρχει Νομικός Σύμβουλος του Κράτους έτσι ώστε να μη χρειαστούν δικαστικές διαδικασίες όσον αφορά τον τίτλο «Καλόπιστος Νομέας».

Επιπλέον, η Βουλευτής συνεχάρη το Υπουργείο που είχε την πολιτική βούληση να λύσει το θέμα της διαχείρισης γης – όπως π.χ. στο Νομό Έβρου και συγκεκριμένα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης με το θέμα των εκτάσεων των οικοπέδων στις περιοχές Εξώπολης-Καλλιθέα-Ν. Χιλή- που ταλαιπωρεί πολλούς πολίτες, λόγω της πολυονομασίας των τίτλων των δικαιούχων, της πολυνομίας  που εμποδίζει την ουσιαστική  αξιοποίηση της γης  ιδιαίτερα σ αυτές τις κρίσιμες συγκυρίες.