3ημερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και κρουαζιέρα στο Βόσπορο.

Αναχώρηση 25 Φεβρουαρίου

Για ακόμα καλύτερη τιμή κάντε ομαδική κράτηση από τέσσερα άτομα και πάνω και κερδίστε εκπτώσεις από 7% !

karakatsanis tours

Θα μας βρείτε στο κέντρο της Ορεστιάδας, επί της οδού Ευριπίδου στον αριθμό 69.

Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με κατεύθυνση το Σιδηροδρομικό Σταθμό, δίπλα στο Δημαρχείο και απέναντι από  την Αστυνομική Διεύθυνση. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
25520 – 23124
25520 – 29526 & 7
(Ωράριο καταστημάτων)

Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό: 25520 – 24003

Το e-mail μας είναι: karakatsanis.tours@gmail.com

1η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 25.02.12 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση ώρα 08:00 το πρωί, διέλευση συνόρων Καστανέων, στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Συνεχίζουμε για ΚΩΝ/ΠΟΛΗ με ολιγόλεπτη ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη στην ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ των πόλεων με την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. Περιήγηση στα ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΕΙΧΗ μέχρι την μονή ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ (επίσκεψη στο Αγίασμα και στους τάφους των ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη ή να επισκεφθούμε το περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτα στην πλατεία ΤΑΞΙΜ, με τα πολλά μαγαζιά, καφετέριες, εστιατόρια. Για το βράδυ προτείνουμε φαγητό στο φημισμένο εστιατόριο HACI BABA και για ποτό στα piano bar του ξενοδοχείου MARMARA. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 26.02.12 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ξύπνημα πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το κέντρο του Ορθοδόξου πολιτισμού το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα, στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος), θα επισκεφθούμε το ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ και θα καταλήξουμε στην Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (της Του Θεού Σοφίας), χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥ και ΑΝΘΕΜΙΟΥ και τέλος, την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κοσμικό κέντρο με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική και χορούς της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΘΑΡA ΔΕΥΤΕΡΑ 27.02.12 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα των Σουλτάνων, το περίφημο ΤΟΠ ΚΑΠΙ Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο παλάτι και στην συνέχεια θα έχουμε Προαιρετική Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ. Ξεκινάμε από την είσοδο του ΚΕΡΑΤΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ με τα μνημεία της, όσο και την πλευρά του ΓΑΛΑΤΑ με τον περίφημο ΠΥΡΓΟ. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο – ξενοδοχείο CIRAGAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, βλέπουμε τα δυο μεγάλα ΦΡΟΥΡΙΑ και την δεύτερη ΓΕΦΥΡΑ και επιστρέφουμε κατά μήκος της Ασιατικής πλευράς του Βοσπόρου στον Κεράτιο Κόλπο. Επιβίβαση στο πούλμαν για να επισκεφθούμε το εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στα καταστήματα, ή να επισκεφθούμε το μεγαλύτερο ΕΝΥΔΡΕΙΟ της Ευρώπης. Αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, έλεγχος συνόρων άφιξη στην πόλη μας.

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 150 EURO
Μονόκλινο: 205 EURO
Παιδί από 6 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 135 EURO
Παιδί έως 5 ετών χωρίς κρεβάτι σε δίκλινο με τους γονείς: 85 EURO

Ακόμα χαμηλότερες τιμές για ομαδικές κρατήσεις!

Κερδίστε έκπτωση από 7%  δηλώνοντας συμμετοχή από τέσσερα άτομα και πάνω. Βρείτε τους φίλους, συγγενείς ή απλά γνωστούς και κάντε οικονομικές εκδρομές! 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο.
Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην περιοχή ΤΑΞΙΜ, σε δίκλινα δωμάτια.
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων.
Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
Γεύματα.
Νυχτερινών κέντρων και γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται προαιρετικό.

Δείτε όλες τις εκδρομές του karakatsanis tours ΕΔΩ