Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Ορεστιάδας – Κυρίλλειο διοργανώνει εκδρομή στη Σωζόπολη, τη Βάρνα, τη Χρυσή Αμμουδιά, τη Μεσημβρία, τον Πύργο, τον Αγχίαλο.

Την εκδρομή πραγματοποιεί το Karakatsanis tours.

Κλείστε κι εσείς θέση και κερδίστε έκπτωση για κρατήσεις από τέσσερα άτομα και πάνω.

 

Καρακατσάνης tours   Θα μας βρείτε στο κέντρο της Ορεστιάδας, επί της οδού Ευριπίδου στον αριθμό 69. Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με κατεύθυνση το Σιδηροδρομικό Σταθμό, δίπλα στο Δημοτικό Μέγαρο και μπρός στην Αστυνομική Διεύθυνση. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:             25520 – 23124                   25520 – 29526       & 7 (Ωράριο καταστημάτων) Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό:             25520 – 24003       Το e-mail μας είναι: karakatsanis.tours@gmail.com

 Αναχώρηση : 17 Απριλίου 2012

 1η Μέρα: ΤΡΙΤΗ 17.04.12 (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ–ΣΩΖΟΠΟΛΗ-Χρυσή Αμμουδιά)

Αναχώρηση από το σχολείο μας ώρα 06:00. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμενίου, είσοδος στη Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή και θα φθάσουμε στη Σωζόπολη (Αρχαία Απολλωνία), την πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος, για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια και να προσκυνήσουμε τα οστά του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου. Στη συνέχεια αναχωρούμε με προορισμό ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Βουλγαρίας, τη ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ (golden sand). Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο MELIA GRAND HERMITAGE 5*****. Ελεύθερος χρόνος για να έχουμε μια πρώτη γνωριμία με το όμορφο θέρετρο ή να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ 18.04.12 (ΒΑΡΝΑ)

Ξύπνημα, πρωινό και εν συνεχεία αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Βάρνας (Οδυσσός – αρχ. Τόμις). Περιήγηση στην παλιά πόλη, όπου βρισκόταν το σπίτι του ποιητή Κ. Βάρναλη και προσκύνημα  στο Μητροπολητικό Ναό της Παναγίας. Μετάβαση στο DOLPHINARIUM όπου στις 12:00 μ. όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση των δελφινιών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Βάρνας, όπου θα θαυμάσουμε ευρήματα του ελληνικού φύλου των Θρακών. Αμέσως μετά επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο ΜALL CENTER. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και ελεύθερος χρόνος για περίπατο στο θέρετρο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΠΕΜΠΤΗ 19.04.12 ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ –ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΠΥΡΓΟΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ.

Ξύπνημα, πρωινό και στις 09:00 αναχωρούμε με πρώτο προορισμό τη Μεσημβρία (Νεσέμπαρ) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πολυάριθμες εκκλησίες περασμένων αιώνων και ανακτορικά μνημεία Βυζαντινών αυτοκρατόρων. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Ιερό Ναό του Αγ. Βλασίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά ελληνικά σπίτια. Αναχώρηση για την Αγχίαλο που ιδρύθηκε από τη γειτονική Απολλωνία τον 6ο αιώνα π.Χ. στη θέση της παλαιότερης θρακικής πόλης Μέσσα. Επίσκεψη στον εντυπωσιακό Θρακικό Τάφο ύψους 8 μ. Μετά το πέρας της ξενάγησης παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Ν. Ορεστιάδα μέσω της πόλης του Πύργου (Μπουργκάζ). Κατά την επιστροφή μας ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση. Διέλευση συνόρων, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:  139 EURO
Παιδί από 6 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:  110 EURO

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.

Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MELIA GRAND HERMITAGE  5*****   www.solmelia.com

Πρωινό σε μπουφέ του ξενοδοχείου

Δείπνο σε μπουφέ του ξενοδοχείου

Συνοδό – ξεναγό του γραφείου.

Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων.

 ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ:

Εσωτερική και Εξωτερική πισίνα  και όλες τις άλλες παροχές ενός ξενοδοχείου τις κατηγορίας του.