3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ

1η Μέρα: Μ. Σάββατο 14.04.12

Κλείστε κι εσείς θέση και κερδίστε έκπτωση για κρατήσεις από τέσσερα άτομα και πάνω.

Αναχώρηση ώρα 08.00 το πρωί, διέλευση συνόρων, στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη στην Βασιλίδα των πόλεων με την Βασίλισσα των Εκκλησιών. Θα επισκεφθούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο και θα ξεναγηθούμε στη Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (Εις του Θεού Σοφία), χτισμένη στα σχέδια του Ισίδωρου και Ανθέμιου, και τέλος την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη. Το βράδυ θα μεταβούμε στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία. Ακολουθεί (προαιρετικά) Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα σε εστιατόριο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

Καρακατσάνης tours   Θα μας βρείτε στο κέντρο της Ορεστιάδας, επί της οδού Ευριπίδου στον αριθμό 69. 

Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με κατεύθυνση το Σιδηροδρομικό Σταθμό, δίπλα στο

Δημοτικό Μέγαρο και μπρός στην Αστυνομική Διεύθυνση. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:    

 25520 – 23124    25520 – 29526   & 7  (Ωράριο καταστημάτων) Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά

καλώντας στον αριθμό:    25520 – 24003   Το e-mail μας είναι: karakatsanis.tours@gmail.com

2η Μέρα: Κυριακή (Πάσχα) 15.04.12

Ξύπνημα, πρωινό στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα περιηγηθούμε στην συνοικία του Φαναρίου βλέπουμε καθ΄ οδό την Μεγάλη του Γένους σχολή και θα επισκεφθούμε το Αγίασμα της Μονής ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος). Περιήγηση στα Χερσαία τείχη, θα δούμε την Χρυσή πύλη το επταπύργιο , την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (επίσκεψη στο Αγίασμα και στους τάφους των Πατριαρχών). Στη συνέχεια κατά μήκος των τειχών της Προποντίδας θα δούμε ερείπια των παλατιών του Βουκολέοντως τη μικρή Αγία Σοφία Σέργιου και Βάκχου. Με καραβάκι αναχωρούμε για τα Πριγκιπόνησα. Περνάμε από την Πρώτη, την Αντιγόνη τη Χάλκη, θα δούμε πανοραμικά την Θεολογική Σχολή, και θα αποβιβαστούμε στο μεγαλύτερο νησί των Πριγκιποννήσων, την Πρίγκηπο. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε τις ομορφιές του νησιού κάνοντας τον γύρο του με άμαξες. Πασχαλινό γεύμα εξ ιδίων σε μία από τις πολλές ταβέρνες πάνω στη θάλασσα του Μαρμαρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κοσμικό κέντρο με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική και χορούς της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Δευτέρα 16.04.12

Ξύπνημα, πρωινό στο ξενοδοχείο, Θα επισκεφθούμε το ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων στην συνέχεια (προαιρετικά) θα έχουμε κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Ξεκινάμε από την είσοδο του Κερατίου Κόλπου από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη με τα μνημεία της, όσο και την πλευρά του Γαλατά με τον περίφημο Πύργο. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΞΕ, το περίφημο ανάκτορο-ξενοδοχείο GIRACAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, βλέπουμε τα δύο μεγάλα Φρούρια, φθάνουμε στην δεύτερη μεγάλη γέφυρα. Μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για την Ελλάδα με ενδιάμεση στάση, άφιξη στο τελωνείο, έλεγχος, Άφιξη στην Ορεστιάδα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο

Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην περιοχή του ΤΑΞΙΜ σε δίκλινα δωμάτια

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο

Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αρχηγό – συνοδό του γραφείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, και γενικά ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται προαιρετικό.

Τιμή κατά άτομο : 160 ευρώ
Μονόκλινο δωμάτιο : 200 ευρώ.
Παιδί από 6 – 11 ½ ετών : 120 ευρώ
Παιδί χωρίς κρεβάτι σε δωμάτιο με τους γονείς : 80 ευρώ.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εκδρομές του karakatsanis tours.