Για τρίτη συνεχόμενη φορά η οικογενειακη τοπική επιχείρηση «ελαιοτριβείο Κύκλωπας» λαμβάνοντας μέρος στον πανελλαδικό διαγωνισμό στο Σταδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά απέσπασε το πρώτο βραβείο ! Ανάμεσα σε πάνω απο 100 πανελλαδικά δείγματα το ελαιοτριβείο Κύκλωπας ξεχώρισε με Πλατινένια διάκριση για την καινούρια του συσκευασία «κτηματα Κύκλωπας- αγουρέλαιο» και με Χρυσή διάκριση για το μπουκάλι του «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας». Για
άλλη μια χρονιά ανταμείβεται η σκληρή μας δουλειά και η συνέπεια μας στην ποιότητα εδώ και 30 χρόνια προς εσάς! Ευχαριστούμε πολύ για την εμπυστοσύνη
σας και την αγάπη που δείχνεται στο προιόν μας βαζοντάς το στο τραπέζι σας όλα αυτά τα χρόνια! H βράβευση έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις
20:00 Σάββατο 7/4/12.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς σαν ελαιοτριβείο Κύκλωπας και συγκεκριμένα σαν οικογένεια Κελίδη να ευχαριστήσουμε πολύ την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη κ.Γιαννακίδη, την αντιπεριφεριαρχη Έβρου κα Νικολάου και τον Αντιπεριφεριαρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Γεώργιο Ούστογλου για την στήριξη.
Η ευκαιρία που μας έδωσαν με την παραχώρηση περιπτέρου στο 5ο φεστιβάλ Ελαιολάδου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το οποίο στέγασε την επιχείρηση μας αλλά και άλλες αγροτικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με το λάδι και την ελιά ήταν πολύτιμη. Έδωσαν την δυνατότητα σε εμάς και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του Έβρου να προβάλουμε τα προϊόντα μας στην υπόλοιπη Ελλάδα κάτι που βοηθάει στην τόνωση της τοπικής αγοράς . Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοργανώτρια κα Σεφεριαδου Δέσποινα για την απόλυτη βοήθεια και στήριξη που μας παρείχε.

Για τη διάκριση του ελαιοτριβείου Κύκλωπας ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Ελαιοτριβείο Κύκλωπας για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον πανελλαδικό διαγωνισμό που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ανάμεσα σε 100 δείγματα το ελαιοτριβείο Κύκλωπας έλαβε Πλατινένια Διάκριση για την καινούρια του συσκευασία «Κτήματα Κύκλωπας – αγουρέλαιο» και Χρυσή διάκριση για το μπουκάλι του «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας».
Η Χρυσή αυτή διάκρισή για την τοπική – οικογενειακή επιχείρηση «Ελαιοτριβείο Κύκλωπας» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον νομό μας και το Επιμελητήριο Έβρου και επιβεβαιώνει ότι οι επιχειρήσεις μας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, είναι καινοτόμες και ανταγωνιστικές και παράγουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.
Θερμά συγχαρητήρια στην επιχείρηση «Ελαιοτριβείο Κύκλωπας» για την ανάδειξη ενός σημαντικού τοπικού προϊόντος και εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
Χριστόδουλος Τοψίδης»




Το βίντεο της βράβευσης του ελαιοτριβείου.