Κρουαζιέρα Στο Βόσπορο    

Αναχώρηση Σάββατο 02 Ιουνίου

1η Μέρα: Σάββατο 02.06.12  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση ώρα 07:30 το πρωί, διέλευση συνόρων Καστανέων, στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη με ολιγόλεπτη ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη στην Βασιλίδα των πόλεων με την Βασίλισσα των Εκκλησιών. Περιήγηση στα Χερσαία τείχη μέχρι την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (επίσκεψη στο Αγίασμα) και στους τάφους των Πατριαρχών. Μετά θα επισκεφθούμε το περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων. Στην συνέχεια θα έχουμε Προαιρετική  Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ. Ξεκινάμε από την είσοδο του ΚΕΡΑΤΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ με τα μνημεία της, όσο και την πλευρά του ΓΑΛΑΤΑ με τον περίφημο ΠΥΡΓΟ. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο – ξενοδοχείο CIRAGAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ  ΒΟΣΠΟΡΟΥ, βλέπουμε τα δυο μεγάλα ΦΡΟΥΡΙΑ και την δεύτερη ΓΕΦΥΡΑ. και πλησίον των Ασιατικών ακτών, περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar), τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε στον Κεράτιο Κόλπο.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτα στην πλατεία ΤΑΞΙM και στα καταστήματα της ΜΠΕΟΓΛΟΥ με τα περίφημα παραδοσιακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία.  Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Κυριακή 03.06.12  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

Πρωινό και ανα

Καρακατσάνης tours   Θα μας βρείτε στο κέντρο της Ορεστιάδας, επί της οδού Ευριπίδου στον αριθμό 69, λίγα μέτρα από

 την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με κατεύθυνση το Σιδηροδρομικό Σταθμό, δίπλα στο Δημοτικό Μέγαρο

και απέναντι από την Αστυνομική Διεύθυνση. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:                   

                  25520 – 23124                      25520 – 29526         & 7 

(Ωράριο καταστημάτων) Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό:              

                  25520 – 24003           Το e-mail μας είναι: karakatsanis.tours@gmail.com

χώρηση για να επισκεφθούμε το κέντρο του Ορθόδοξου πολιτισμού το “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ”  ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα, στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αγίασμα της Μονής ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος), τον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ και την Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥ και ΑΝΘΕΜΙΟΥ, την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ και τέλος το παλάτι ΤΟΠ ΚΑΠΗ με τους αμύθητους θησαυρούς των Σουλτάνων.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κοσμικό κέντρο με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική και χορούς της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

 3η Μέρα: Δευτέρα 04.06.12  ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια με το καραβάκι αναχωρούμε για τα Πριγκιπόνησα, περνάμε δίπλα από  την Πρώτη, στην συνέχεια την Αντιγόνη, την Χάλκη όπου βλέπουμε την περίφημη Θεολογική σχολή και καταλήγουμε στην Πρίγκηπο. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό, και να γνωρίσουμε το όμορφο νησί, κάνοντας βόλτα με άμαξες. Επιστροφή στην Πόλη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, φθάνουμε στα σύνορα, έλεγχος τελωνείων.  Άφιξη στην πόλη μας.

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 170  EURO
Μονόκλινο:  210  EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 130  EURO

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο ΤΑΞΙΜ, σε δίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο
  • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, γεύματα – δείπνα
  • Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται προαιρετικό
  • Εισιτήρια για Πριγκηπόνησα
  • Την Κρουαζιέρα στο Βόσπορο