Κατασχέθηκαν 162,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 92,6 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης και 25 φαρμακευτικά δισκία
Συνελήφθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 34χρονος κατηγορούμενος για πώληση ναρκωτικών πέντε άνδρες ηλικίας 57, 45, 39, 31, 23 και μία 30χρονη ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τους δύο δράστες ηλικίας 23 και 31 ετών, γιατί εντόπισαν στην κατοχή τους μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4 γραμμαρίων και μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1 γραμμαρίου, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, τις προμηθεύτηκαν από τον 34χρονο.
Την Παρασκευή το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 34χρονου, στην οποία βρίσκονταν και οι υπόλοιποι τέσσερις δράστες, ηλικίας 45, 30, 39 και 57 ετών, όπου βρέθηκαν εντός αυτής, καθώς επίσης και στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν:
– επτά νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 56 γραμμαρίων
– μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,6 γραμμαρίων
– 24 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL
– ένα δισκίο του φαρμακευτικού σκευάσματος TRANXENE
– ένας αναδιπλούμενος σουγιάς συνολικού μήκους 18 εκατοστών
– δύο κινητά τηλέφωνα
– το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ
– ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη
Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 45χρονου, βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 102,7 γραμμαρίων και ένα γυάλινο μπουκάλι με διάλυμα μεθαδόνης, βάρους 92,6 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.