Το μεγαλύτερο talent show έριξε αυλαία… η Ρούλα Κορομηλά με μια απαστράπτουσα τουαλέτα του Χριστόφορου Kοτέντου καλωσόρισε τον κόσμο σε μια φαντασμαγορική βραδιά .

Οι δύο διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν από τρία κομμάτια … οι κριτές έλεγαν και ξαναέλεγαν ότι θα είναι θρίλερ η σημερινή βραδιά γιατί  πρώτη φορά στο τελικό ενός talent show έχουν μείνει πραγματικά οι καλύτεροι!

Τη βραδιά τίμησε ο μεγάλος συνθέτης και ερμηνευτής Αντώνης Βαρδής όπου έκανε ντουέτα με τους διαγωνιζόμενους. Ενώ λίγο αργότερο τραγούδησε και με τους 10 συμμετέχοντες.

Μια εμφάνιση έκπληξη είχε η Βαλάντω Τρύφωνος η περσινή νικήτρια του περσινού Greek idol όπου τραγούδησε το τραγούδι της «στη δίπλα θέση» και κάπου εκεί αναρωτήθηκα καλά δεν έχει βγάλει άλλο;

Τη λαμπερή βραδιά απογείωσε ο φοβερός Αντώνης Ρέμος τραγουδώντας μεγάλες του επιτυχίες όπως το «είναι στιγμές» το «κομμένα πια τα δανεικά» και ταξίδεψε τη Ρούλα στο χρόνο δείχνοντας της μια παλιά εμφάνιση , την πρώτη του Αντώνη Ρέμου στην εκπομπή της.

Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν και το ντουέτο του Αντώνη Ρέμου με τον Αντώνη Βαρδή

Οι καρδιές όλων χτύπησαν δυνατά όταν έφτασε η στιγμή της αποχώρησης

Και το όνομα του νικητή Παναγιώτης Τσακαλάκος όπου αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο «μες την καλή χαρά» και δηλώνει ότι δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα γιατί ήταν σίγουρος ότι θα νικήσει η Μαλλού!!

Άντε και του χρόνου!!

Βάλια Κελίδου