Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Έβρου, στα πλαίσια ενημέρωσης των εργαζομένων και συνταξιούχων του Νομού σας  γνωστοποιεί την σχετική απόφαση του Διοικητή του Ι.Κ.Α. που αφορά την παροχή Λουτροθεραπείας σε δικαιούχους ( άμεσα ασφαλισμένους του  ΙΚΑ, στους συνταξιούχους λόγω γήρατος και στους συνταξιούχους λόγω αναπηρίας, στους συνταξιούχους λόγω θανάτου)   για το έτος 2011.

Η διάρκεια της λουτρικής περιόδου για το έτος 2011 είναι από 1/6/2011 έως και 31/10/2011.

Ο αριθμός των λούσεων ορίζονται σε 15 κατ’ ανώτατο όριο,για την ίδια περίπτωση , μέσα στο ίδιο έτος, χωρίς αυτό να αποτελεί κανόνα για όλους τους ασφαλισμένους.

Δικαιολογητικά :

  1. Αντίγραφο της απόφασης του Δ/ντη θεωρημένο κατά την ημερομηνία της άφιξης και αναχώρησης από το Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στα οποία υπάγεται η Λουτροπηγή, η σε περίπτωση που το Υποκατάστημα ευρίσκεται σε άλλη  πόλη από τη Λουτροπηγή από τον Πρόεδρο της Κοινότητας.
  2. Απόδειξη ή απόκομμα του εισιτηρίου, ημερομηνία κλπ.
  3. 3. Βεβαίωση απόδειξη της λουτροπηγής για τον αριθμό των λούσεων που πραγματοποιήθηκε και το ποσό που καταβλήθηκε γι αυτές, συνοδευόμενη από ημερήσια αποκόμματα λύσεων , εισπνοών κλπ. Τα εισιτήρια που πραγματοποίησε ο δικαιούχος σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν συνεχή αρίθμηση.
  4. Απόδειξη του Ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενου δωματίου θεωρημένη από την Εφορία

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του ΙΚΑ

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

 

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Γκιγκούδης Απόστολος                          Χατζηαναστασίου Μιχάλης