Ανεπιθύμητους χαρακτηρίζει τους βουλευτές οι οποίοι προέρχονται από την αστυνομία και υπερψήφισαν τα νέα μέτρα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων.
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΥΦΥ.
Ανεπιθύμητοι οι εκ της αστυνομικής οικογένειας κυβερνητικοί βουλευτές από την Ομοσπονδία μετά την χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για την ταφόπλακα όλων των εργατικών τάξεων με τις περικοπές που έφερε προς ψήφιση το νέο μνημόνιο από την Κυβέρνηση, ιδιαίτερη σημασία για μας είχε η τοποθέτηση των Κυβερνόντων βουλευτών που προέρχονται από την αστυνομική οικογένεια και ψήφησαν ΝΑΙ.
Πόσο δε μάλλον αυτών που συνδικαλίστηκαν για να προασπίσουν τα συμφέροντα των αστυνομικών και να «διεκδικούν» επί τόσα χρόνια τα δίκαια των εργαζομένων στην Αστυνομία.
Χθες όμως, μια μαύρη μέρα για τις εργατικές τάξεις, τους συνταξιούχους, τους πολύτεκνους, τους ένστολους, αυτοί προτίμησαν να απαρνηθούν όλους αυτούς που τους στήριξαν τόσα χρόνια και να υπογράψουν στην ταφόπλακα των αστυνομικών.
Η Ομοσπονδία μας σύσσωμη λοιπόν μετά τις τελευταίες εξελίξεις κηρύσσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ αυτούς τους βουλευτές που με δόλιο τρόπο εξαπάτησαν
όσο ποιο μελανά ολόκληρη την Αστυνομία.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την στάση τους και δεν θα τους αποκαλέσουμε σε καμία περίπτωση Συναδέλφους.
Αρχή μας στην Ομοσπονδία η Ηθική που όπως φαίνεται οι «δάσκαλοι» θα έπρεπε να είχαν και τελικά δεν έχουν.
Τώρα λοιπόν θα αναμένουμε ( μάταια όμως …) την τοποθέτηση όλων των ομοειδών συνδικαλιστικών φορέων για την στάση των «συναδέλφων» που θα πρέπει αρχής γενομένης να τους αφαιρέσουν τους συνδικαλιστικούς επίτιμους τίτλους που τους έχουν αποδώσει.