Απάντηση αντιδημάρχου.
Δε φαίνεται ότι άλλαξαν και πολλά από τις 7 Νοεμβρίου, που το thraki Νεα δημοσίευσε καταγγελία αναγνώστη για την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία των Δικέλλων, με τα προβλήματα και τις προσχώσεις που έχουν παρατηρηθεί στα ρέματα που καταλήγουν στην παραλία.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές της επικινδυνότητας της κατάστασης, τόσο για τα οχήματα, όσο και για ενδεχόμενες έντονες βροχοπτώσεις.

Αναγνώστης μας αναφέρει χαρακτηριστικά στο δεύτερο μέρος της καταγγελίας του που έφτασε σήμερα στο thraki Νεα: «Δεν ξεχωρίζει που σταματά η παραλία και που είναι το ρέμα, στο οποίο καθημερινά «κολλάνε» αυτοκίνητα, ενώ όσοι ξέρουν την κατάσταση αναγκάζονται να κάνουν κύκλους».

Στην καταγγελία υπογραμμίζεται:
Καταγγελία για έργα καθαρισμού στην Παραλία Δικέλλων
Ή ακόμη καλύτερα…για την μη εκτέλεση έργων καθαρισμού των ρεμάτων που καταλήγουν στην παραλία Δικέλλων, τα οποία έχουν γεμίσει με άμμο και πέτρες, συνέπεια των ισχυρών ανέμων της προηγούμενης εβδομάδας.
Με διαφαινόμενη την πιθανότητα βροχής, και με κλεισμένη τη διέξοδο των νερών από τα προσχώματα που φτάνουν σε ύψος ακόμη και μισού μέτρου, ποιος μπορεί να αποκλείσει νέα φαινόμενα πλημμυρών, όπως αυτά που είχαν σημειωθεί προ πενταετίας στην περιοχή;
Να σημειωθεί το γεγονός, ότι από τα 5 ρέματα της περιοχής, έχει καθαρισθεί, από μηχανήματα του Δήμου, εδώ και ημέρες μόνο το πρώτο (το οποίο συμπτωματικά γειτνιάζει με το σπίτι του δημάρχου κ.Λαμπάκη όπως αναφέρουν περίοικοι και επισκέπτες), ενώ για τα υπόλοιπα δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια, αφήνοντας κατοίκους και περιουσίες εκτεθειμένους..
Πέρα από τα ρέματα, προβλήματα πρόσβασης αντιμετωπίζει και ο παραλιακός δρόμος, εξαιτίας του μη καθαρισμού του, με αποτέλεσμα οχήματα που κινούνται επ’ αυτού να ακινητοποιούνται μέσα στην άμμο που υπάρχει στον δρόμο.

Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστο Γερακόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι το πρωί υπήρχε γκρέιντερ στην περιοχή και ότι προχώρησε σε καθαρισμούς. Για το θέμα ο κ. Γερακόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει συνολικά αύριο που θα έχει πλήρη εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.




Image and video hosting by TinyPic