Δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης υπάρχει μία παιδική χαρά, μάλλον ξεχασμένη από Θεό κι ανθρώπους. Μάλλον όχι ξεχασμένη απ’ το Θεό, γιατί από θαύμα Θεού δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάποιο παιδί – θύμα της παιδικής χαράς – φονιάς!!!
Θα μπορούσαμε να μακρυγορήσουμε, να πούμε πολλά, να εκμεταλλευτούμε το θέμα αναλόγως: πολιτικά, κομματικά, κοινωνικά, οικονομικά. Αλλά προτιμούμε, για χάρη των παιδιών μας και μόνο, να το προβάλλουμε με τις φωτογραφίες που αποστέλλουμε και με την ευχή οι Αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος.
Οι φωτογραφίες τα λένε όλα. Σπασμένα παιχνίδια, σκουριά, έλλειψη συντήρησης, επικίνδυνα καθίσματα με προεξέχοντα καρφιά. Όπως λένε και οι Κινέζοι, μία εικόνα = χίλιες λέξεις.
Ας προσέξουμε, λοιπόν, τα παιδιά μας, που είναι το μέλλον της κοινωνίας μας, της Πατρίδας μας, και κόντρα σε οικονομικο-ηθικές κρίσεις, ας μην δείξουμε φειδώ σε ό,τι αφορά την σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη. Διαφορετικά η παιδική… φονιά, θα ‘ναι πταισματάκι σ’ αυτό που έχουμε διαπράξει όλοι μας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
ΡΗΓΑΣ…ΦΕΡΙΩΤΗΣ!