Θερμάστρες χαλαζία από 29 € στην ΗΛΜΑΚ Κούκλατζης. 

Ακόμα θερμοπομποί, αερόθερμα, κλιματιστικά, σόμπες αλογόνου, σόμπες υγραερίου, ηλεκτρικές κουβέρτες.

 

Τέλος στις αναζητήσεις. Τέλος στην αγωνία για το λογαριασμό!

Ο χειμώνας θα βγει οικονομικά.

Επισκεφτείτε σήμερα κι όλας, το κατάστημα ELECTRO CENTER – ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ στην περιφερειακή οδό Ορεστιάδας για να ενημερωθείτε και για τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης.

Εκτός από το χαμηλό κόστος κατανάλωσης, πολύ χαμηλό είναι και το κόστος αγοράς του πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, καθώς τα αποκτάτε μόνο με 299 Ευρώ!

Σήμερα δίνουμε λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης

 

 

Τι είναι τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης.

 

 

Τα πάνελ θέρμανσης υπερύθρων ENSA είναι εύκολα στην εγκατάσταση και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τις άδειες ή εγκρίσεις. Οι σχεδιαστές φρόντισαν ούτως ώστε να είστε σε θέση να εγκαταστήσετε τους θερμαντήρες ENSA χωρίς τη συμμετοχή εταιριών εγκατάστασης, ή άλλους επαγγελματίες. Τα πάνελ θέρμανσης ENSA έχουν μόνο μια μικρή επιβάρυνση στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι κατάλληλα για την τοποθέτηση ακόμη και σε δωμάτια όπου το ηλεκτρικό δίκτυο δεν είναι προσαρμοσμένο για την εγκατάσταση ηλεκτρικής θέρμανσης. Οι διαστάσεις του θερμαντήρα παίζουν επίσης έναν σημαντικό ρόλο καθώς δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Οι θερμαντήρες έχουν πάχος μικρότερο από 5 εκατοστά.
Αξιοπιστία

Χρησιμοποιώντας τα ποιοτικά υλικά και το σύγχρονο εξοπλισμό οι θερμαντήρες ENSA έχουν απόδοση έως και 25 χρόνια. Η εμπρόσθια όψη τους είναι κατασκευασμένη από συμπαγή χάλυβα, η οποία προστατεύει το θερμαντικό στοιχείο από οποιαδήποτε βλάβη ή δυσλειτουργία. Με αυτήν την επιλογή, ο πάνελ θερμαντήρας ENSA μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε δημόσιους χώρους, εξαλείφοντας την πιθανότητα τυχόν ζημιά. Η περίοδος εγγύησης για όλες τις συσκευές είναι 2 χρόνια. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα.

Η ELECTRO CENTER – ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ βρίσκεται στην περιφερειακή Ορεστιάδας (έναντι lidl).
Τηλέφωνο 25520 29890

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά για τα προϊόντα ENSA