Το τμήμα γυναικών μαζικού αθλητισμού που προπονείται στο στάδιο και έχει ενταχθεί στο τμήμα στίβου του Εθνικού, απολαμβάνει πια τα προνόμια των υπολοίπων αθλητών του σωματείου.

Στην πρώτη συνάντηση των γυναικών, με την γυμνάστρια τους Χρύσα Δημητροπούλου και το προεδρείο του τμήματος στίβου, έγινε ενημέρωση για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Εθνικός και στα μαζικά προγράμματα.
Ο Εθνικός ήδη λειτουργεί τρία τμήματα (στο προπονητήριο του σταδίου τα δύο και στο 2ο Δημοτικό το άλλο) μιας και οι Δήμοι και το Κράτος αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.
Οι υπηρεσίες αυτές είναι: η θέρμανση του προπονητηρίου, η χρήση της κάρτας μέλους του Εθνικού με τις εκπτώσεις από καταστήματα της πόλης, που απολαμβάνουν μόνο τα μέλη, η συμμετοχή σε εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις (εκδρομές, γιορτές, κληρώσεις κλπ).
Εκτός από τον καφέ και την ενημέρωση από τη Διοίκηση, κληρώθηκε ένα αδιάβροχο του Εθνικού και μικροαναμνηστικά του τμήματος.
Επόμενο Ραντεβού των γυναικών με το υπόλοιπο τμήμα στίβου, στο χορό του τμήματος την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα Έβδομο.