Παρά τις απουσίες των Βλασακίδη, Κωνσταντινίδη και με τον… Χουσίδη να εκτελεί χρέη λίμπερο, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας πέρασε νικηφόρα από την Θεσσαλονίκη και με το 3-1 επί της Ελπίδας παρέμεινε αήττητος κατά την 14η αγωνιστική της Α2. Βραβεύσεις σε Κεμανετζή, Γραμματικόπουλο από Ελπίδα.
Μπορεί τα προβλήματα εν όψει Ελπίδας να ήταν αρκετά και να δημιούργησαν «πονοκέφαλο» στον Παναγιώτη Τσακμάκη, ωστόσο οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου φρόντισαν να δείξουν για μια ακόμη φορά την ποιότητα που διαθέτουν και να πάρουν το τρίποντο..
Έχοντας εκτός αποστολής τους Βλασακίδη, Κωνσταντινίδη, ο τεχνικός των «πρασίνων» φρόντισε να ανακατέψει για τα καλά την… «τράπουλα» και να ξεκινήσει με λίμπερο τον κεντρικό Θοδωρή Χουσίδη που επίσης αντιμετώπιζε πρόβλημα και ακραίους τους Αρχοντίδη, Προδρομίδη..
Παρά την σύνθεση ανάγκης ο ΑΟΟ μπήκε σοβαρός στο παιχνίδι και με όπλο του την εμπειρία των παικτών με το 23-25 έκανε το 0-1.
Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και τα λάθη στα κρίσιμα σημεία έδωσαν ελπίδες στους γηπεδούχους που με το 27-25 ισοφάρισαν σε 1-1.
Ωστόσο η συνέχεια του αγώνα ήταν διαφορετική για τους ακρίτες αφού ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν το σερβίς και δημιούργησαν προβλήματα στην υποδοχή των Θεσσαλονικέων.
Αυτομάτως το έργο των παικτών του ΑΟΟ έγινε ευκολότερο που με αποτελεσματικές επιθέσεις στο τρίτο και τέταρτο σετ έφθασε στο 18-25 και το τρίποντο…
Πριν τον αγώνα η διοίκηση της Ελπίδας βράβευσε τους… «Διόσκουρους» του Αθλητικού Ομίλου, Στέλιο Κεμανετζή και Ηλία Γραμματικόπουλο, για την πολυετή προσφορά τους στο ελληνικό βόλεϊ.
Μια κίνηση που έγινε αποδεκτή με παρατεταμένα χειροκροτήματα, τόσο από τους φίλους των γηπεδούχων, όσο και τους πιστούς φίλους των «οράνιε» που βρέθηκαν στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης.
Ελπίδα (Κυλίτσης): Γαβριήλ, Καλαϊτζής, Βασιλειάδης, Σαχπατζίδης, Γκουγκούρας, Τσίκρας
Α.Ο.Ορεστιάδας (Τσακμάκης): Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Προδρομίδης, Κουλαξίδης, Καψαλιάρης, Χουσίδης (λ), Δούλιας, Νένογλου.
Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ