Ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, με αφορμή την κατάθεση της παραίτησης του διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Νίκου Ραπτόπουλου, που έθεσε στις 04/03/2013 στη διάθεση του αρμόδιου υπουργού Υγείας δηλώνει ότι:

Η ΥΓΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟΥ
Ο πολιτικός σχεδιασμός για την περιοχή μας, με τις συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, που ευαγγελίζονται οι κυβερνώντες ότι θα αναβαθμιστούν, έρχεται να «αναβαθμίσει» για άλλη μία φορά τις υπηρεσίες Υγείας, με την μετακίνηση βασικού προσωπικού(επεμβατικού καρδιολόγου) του Π.Γ.Ν.Έβρου – Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε άλλη περιοχή, δημιουργώντας άμεσα μεγάλη δυσλειτουργία στο τμήμα επεμβατικής Καρδιολογίας , με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία ασθενών που θα αναγκάζονται να μετακινούνται προς τα μεγάλα αστικά Κέντρα .
Κατόπιν τούτου έχω καταγγείλει κατ΄επανάληψη, ότι σε μια περίοδο που η χώρα μας κατέχει την πρώτη θέση όσον αφορά την ανεργία και δη των νέων ανθρώπων, η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να τοποθετεί συνταξιούχους και διπλοθεσίτες σε θέσεις που θα μπορούσαν να προσφέρουν νέοι, με τεκμηριωμένα προσόντα, για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους πολύ καλύτερα, αντί να τους οδηγεί στην μετανάστευση.
Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του κ. Βεντούρη, διαβάζοντας και το βιογραφικό του , έχει συνταξιοδοτηθεί αλλά παρ΄όλα αυτά προτιμήθηκε για να πληρώσει την εν λόγω θέση.
Καλά θα κάνει λοιπόν η κυβέρνηση να αφήσει τις παλαιοκομματικές τακτικές οι οποίες και οδήγησαν τη χώρα μας σε αυτή την δεινή κατάσταση και να αφουγκραστεί την κοινωνία που δεν αντέχει άλλο….. Πόσο μάλιστα όταν υπονομεύονται αγαθά όπως αυτό της ΥΓΕΙΑΣ.