Η γιορτή για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας απέναντι στην ΜΕΝΤ κράτησε μόνο ένα σετ, καθώς οι Θεσσαλονικείς αποδείχθηκαν «αγενείς» φιλοξενούμενοι και με το 1-3 (25-11, 21-25, 22-25, 23-25) πανηγύρισαν τη νίκη κατά την 19η αγωνιστική αναγκάζοντας τους «πράσινους» στην πρώτη τους φετινή ήττα…

Το αήττητο σερί του ΑΟΟ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 σταμάτησε άδοξα κόντρα στην ΜΕΝΤ και μάλιστα στον Έβρο.

Η προγραμματισμένη γιορτή για την μαθηματική εξασφάλιση την πρώτης θέσης του 3ο Ομίλου πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα καθώς η ΜΕΝΤ ανάγκασε τους «πράσινους» στην πρώτη τους ήττα στην κατηγορία.

Οι Θρακιώτες ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση καθώς με το εντυπωσιακό 25-11 απέναντι στους «κυανόλευκους» έκαναν το 1-0 και έδειξαν πως ο βαθμός που χρειαζόταν θα ερχόταν με χαρακτηριστική ευκολία.

Ωστόσο η ΜΕΝΤ είχε διαφορετική άποψη αφού στη συνέχεια του παιχνιδιού ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη του ΑΟΟ γύρισε τον αγώνα και με το 21-25, 22-25 και 23-25 κατέκτησε το 3ποντο αφήνοντας στους γηπεδούχους του Παναγιώτη Τσακμάκη την απογοήτευση.

Έτσι η γιορτή για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης μεταφέρεται για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, όμως θα πρέπει άπαντες να προβληματιστούν από το «καμπανάκι» που «χτύπησε» στην αναμέτρηση.

Γιατί η συνέχεια παραμένει δύσκολη και ο στόχος της ανόδου είναι τόσο κοντά, όσο και… μακριά.

ΑΟ Ορεστιάδας (Τσακμάκης): Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Κουλαξίδης, Γραμματικόπουλος, Χουσίδης, Καψαλιάρης, Κωνσταντινίδης (λ), Προδρομίδης, Νένογλου.
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Σάκογλου, Γεροβασιλείου, Βέλο, Χρυσάφης, Αντιφάκος, Ναζίρης, Μεληδώνης (λ), Τσακογιάννης (λ), Πιπέργιας, Παπαπαναγιώτου.
Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ