Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγες μέρες, σε βενζινάδικο μεταξύ υπαλλήλου και πελάτη εξαιτίας των παραπάνω λίτρων βενζίνης που μπήκαν σε αυτοκίνητο.

Ο πελάτης ζήτησε να αγοράσει από πρατήριο της Ορεστιάδας βενζίνη αξίας 10 Ευρώ, όμως ο βενζινάς άκουσε λάθος και του έβαλε βενζίνη αξίας 50 Ευρώ.

Όταν έφτασε η στιγμή της πληρωμής, έγινε ο κακός χαμός. Στην αρχή χαμηλοί τόνοι και όσο περνούσε η ώρα οι φωνές ακούστηκαν μέχρι τα διυλιστήρια . . . Ασπροπύργου.

Για πολύ ώρα, οι δύο άνδρες φώναζαν και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο.

Διερχόμενοι πέρναγαν και παρατηρούσαν με απορία το γεγονός, ενώ περίοικοι περίμεναν να δουν που θα καταλήξει ο καυγάς. Γιατί ο βενζινάς απαιτούσε τα λεφτά του και ο πελάτης δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσει πάνω από 10 Ευρώ.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η χρυσή τομή δε βρέθηκε. Κανένας δεν έκανε πίσω και τελικά το αυτοκίνητο οδηγήθηκε σε κοντινό συνεργείο για να βγει βενζίνη αξίας 40 Ευρώ.

Ο υπάλληλος του πρατηρίου προτίμησε να πληρώσει χρήματα και υπομονή, παρά να κερδίσει έστω και ένα Ευρώ πελάτης με τον οποίο οδηγήθηκαν στα άκρα.