Την Παρασκευή 12 Απριλίου ώρα 8.00 μ.μ. στον 1ο όροφο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού «Γ. Βιζυηνός» (Παλιό Δημαρχείο) Πλατεία Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης 5 χρόνων του Εργαστηρίου Εικαστικών .
Οι καθηγήτριες του τμήματος Μαίρη Σιδηροπούλου, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας με ειδίκευση εκτός από τη Ζωγραφική και στη Σκηνογραφία με προσωπική παρουσία σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις , η Ελένη Παπαρήγα , απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης και οι 4 διαφορετικές ηλικιακά βαθμίδες των μαθητών από νήπια έως εφήβους σας προσκαλούν στην έκθεση έργων τους που περιλαμβάνει εκτός από ζωγραφικά έργα σε δύο διαστάσεις ,τρισδιάστατες κατασκευές από ανακυκλώσιμα, «άχρηστα» υλικά, μικρά γλυπτά, έργα από χαρτοπολτό, περούκες, καπέλα, κούκλες σκηνικών κουκλοθέατρου και κατασκευές μεγάλων διαστάσεων ομαδικής δημιουργίας μαθητών, όπως ρομπότ και πολλά άλλα.
Το εργαστήρι Εικαστικών έχει μακρόχρονη καλλιτεχνική παρουσία στην πόλη με θεματικές εκθέσεις, θεατρικές παραγωγές και παραστάσεις κουκλοθέατρου , συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο στην παρουσίαση μουσικών παραμυθιών, την Κινηματογραφική Λέσχη. Συμμετείχε σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς , μεταξύ άλλων στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης , στο Διαγωνισμό του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα (Αν ήμουν ψάρι στη Μεσόγειο) και απέσπασε πολλά βραβεία και διακρίσεις.
Η παρουσία σας θα τιμήσει το εξαιρετικό έργο των νέων καλλιτεχνών της πόλης μας.